"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Widzę że marzenie o poznaniu swoich ocen przed I terminem sesji jest ulotne jak wizja końca podwyżek cen benzyny..
Mogła by być ta informacja podana: "jeśli przyjdziecie w pierwszym terminie sesji do szkoły, to poznacie swoje oceny"
Mam nadzieje że oceny będą już wystawione,a nie dopiero podane "w ciągu następnego tygodnia"...
Mogła by być ta informacja podana: "jeśli przyjdziecie w pierwszym terminie sesji do szkoły, to poznacie swoje oceny"
Mam nadzieje że oceny będą już wystawione,a nie dopiero podane "w ciągu następnego tygodnia"...
-
- Bywalec
Jak to? Przynajmniej w grupach dziennych był ogłoszony konkurs, a nawet wzięłam w nim udział. Choć faktycznie o rozwiązaniu nic nie słychać...maland pisze:w tym roku nie ma tez konkursu na reklame prasowa, a pozwalalo to zawsze podwyzszyc ocene badz w ogole byc zwolnionym z reklamy prasowej.
ciezki rok dla wszystkich jak widac.
-
- Zawsze coś napisze
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
o ile się orientuje, bo sama oddawałam, konkurs miał być (plebiscyt) i oddanie na tenże konkurs reklamy było teraz obowiązkowe. miala wskoczyc też za to ocena (chociaz słuch o niej zaginął), więęęęc... nie mówmy hopmaland pisze:jedna rzecz to zglosic reklame. u nas bylo to obowiazkowe
druka przygotowac te reklamy do konkursu. czyli rozwiesic je na korytarzu i zorganizowac glosowanie.
dawniej (przez kilka ladnych sem) byly tez skanowane i wrzucane na forum.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Konkurs REKLAMA PRASOWA ROKU 2012
Konkurs REKLAMA PRASOWA ROKU edycja 2012 się odbędzie. Ale ze względu na rekordową liczbę nominacji jest trochę przesunięty w czasie (ruszymy po feriach).Agnes_L pisze:o ile się orientuje, bo sama oddawałam, konkurs miał być (plebiscyt) i oddanie na tenże konkurs reklamy było teraz obowiązkowe. miala wskoczyc też za to ocena (chociaz słuch o niej zaginął), więęęęc... nie mówmy hopmaland pisze:jedna rzecz to zglosic reklame. u nas bylo to obowiazkowe
druka przygotowac te reklamy do konkursu. czyli rozwiesic je na korytarzu i zorganizowac glosowanie.
dawniej (przez kilka ladnych sem) byly tez skanowane i wrzucane na forum.
W związku z tym nie zdążę w mijającym semestrze przyznać bonusów do ocen semestralnych (muszę wymyślić inne nagrody )
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Re: Konkurs REKLAMA PRASOWA ROKU 2012
Tylko ze po feriach niektorych juz w wsr nie bedzies_wojtkowski pisze:...Ale ze względu na rekordową liczbę nominacji jest trochę przesunięty w czasie (ruszymy po feriach)...
Ale czekam na skany prac. Ciekawe co dobrego bedzie w tym roku, bo mi ciezko bylo znalesc dobrego printa.