Spokojnie Cezary będzie do 15:15 daję słowo nawet jakbym miał go przetrzymać dłużejmaland pisze:a ja mam pytanko o zaliczenia i wpisy. Cezary ma byc do 15tej.
Mi raczej nie uda sie dotrzec przed 14ta do szkoly.
Jaka mam pewnosc ze nie zawinie sie on wczesniej?
sa to jakos na sztywno ustalone godziny, czy jak nikt nie bedzie przychodzil przed pol godziny to pojedzie wczesniej?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O terminie podania wyników z RP
kasilla pisze:witam kiedy będą wyniki z poprawy testu z reklamy prasowej?
muszę powiedzieć, że bardzo się niecierpliwię
Wyniki będą prawdopodobnie dopiero jutro. Przepraszam. Sam jestem bardzo ciekawy jak Wam poszło, ale rozmiary dzisiejszych potyczek zaliczeniowych z grupami dziennymi nieco mnie zaskoczyły.Twister13 pisze:kiedy bedą wyswietlone na forum wyniki z weekendowych <niedzielnych> poprawek u S.Wojtkowskiego ?????
-
- Loża WSR
aga.chelmonska@interia.plleila47 pisze:witam, chciałam prosić o adres @ do A. Chełmońskiej
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Info o niezaliczonych przedmiotach
Taki ktoś musi zaliczyć wszystkie brakujące przedmioty najpóźniej do 29/02/2012 (III termin płatny, ustalany indywidualnie). Jeśli zostanie mu choć jedna ocena niedostateczna, musi zostać skreslony z listy Słuchaczy (ewentualnie, jeżeli ma uzasadniony powód, może napisać podanie o powtarzanie semestru).maljustyna pisze:pytanie czysto teoretycznie (bo jeszcze nie ma wyników). A co jeżeli ktoś teraz (II termin) nie zaliczy testu (np z etyki reklamy), a wszystkie inne przedmioty ma pozaliczane?
-
- Początkujący(a)
szkoda, że z każdą poprawą testu punktacja szła do góry zamiast być taka sama...
szkoda, że u nas (etyka reklamy) nie zostało zastosowane coś takiego "* egzamin zaliczony (wpisany do dziennika i protokołu jako dop.-),ale do średniej liczona będzie ocena ndst.+ ".. no ale cóż, brak sprawiedliwości na tym świecie.
szkoda, że u nas (etyka reklamy) nie zostało zastosowane coś takiego "* egzamin zaliczony (wpisany do dziennika i protokołu jako dop.-),ale do średniej liczona będzie ocena ndst.+ ".. no ale cóż, brak sprawiedliwości na tym świecie.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O sprawiedliwości w ocenianiu
Ja myślę, że to właśnie jest sprawiedliwe. Jeżeli ktoś w zerowym terminie ma 6 punktów, a ktoś, po kilku kolejnych tygodniach, po dwóch kolejnych próbach pisania testu, też zdobywa 6 punktów - to ich stopień powinien być ten sam?maljustyna pisze:szkoda, że z każdą poprawą testu punktacja szła do góry zamiast być taka sama...
-
- Początkujący(a)
z jednej strony racja, ktoś się obijał przed zerowym terminem (i teoretycznie miałby lepiej zaliczając go z tą samą ilością punktów później), a ktoś miał zawalony czas czymś czego nie mógł odłożyć na później (praca, inne studia, itp) i ma już problem
mówi się trudno, w moim przypadku albo zaliczę to w płatnym terminie, albo po prostu z żalem pożegnam się z WSRem. a biorąc pod uwagę moje możliwości czasowe, skoro nie wkułam tego trzy razy, czwarty raz też jest raczej niemożliwością. zwłaszcza, że progi punktowe też pewnie pójdą do góry.
mówi się trudno, w moim przypadku albo zaliczę to w płatnym terminie, albo po prostu z żalem pożegnam się z WSRem. a biorąc pod uwagę moje możliwości czasowe, skoro nie wkułam tego trzy razy, czwarty raz też jest raczej niemożliwością. zwłaszcza, że progi punktowe też pewnie pójdą do góry.
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Zakładamy się?
A ja się założę, że dasz radę .maljustyna pisze:z jednej strony racja, ktoś się obijał przed zerowym terminem (i teoretycznie miałby lepiej zaliczając go z tą samą ilością punktów później), a ktoś miał zawalony czas czymś czego nie mógł odłożyć na później (praca, inne studia, itp) i ma już problem
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Myślę, że SG/FOTO
Myślę, że da radę na SG/FOTO. Zostało do zaliczenia z tych grup jakieś 5-6 osób.maljustyna pisze:a i jeszcze tylko jedno pytanie. będzie to można zaliczyć na najbliższym zjeździe SG/FOTO? czy trzeba będzie specjalnie przyjeżdżać?