"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zaczyna działać
littleadusia pisze:PILNA SPRAWA )
No dobra,jestem juz po 2 roku(wsio zalicozne:) ) egzaminy napisane,czekam an wyniki i teraz pytanie keidy moge zapisywać sie na instytut,jakie sa tego koszt itd )
ktos mądry z sekretariatu lub grona wykładowców pomoże?:))
też jestem zainteresowana Instytutem, dlatego dołączam do pytania! koszta co prawda znam z forum ID, ale nie ma tam żadnych świeżych informacji na temat terminów, do których trwa rekrutacja.
-
- Loża WSR
dokumenty można już składaćKingula pisze:littleadusia pisze:PILNA SPRAWA )
No dobra,jestem juz po 2 roku(wsio zalicozne:) ) egzaminy napisane,czekam an wyniki i teraz pytanie keidy moge zapisywać sie na instytut,jakie sa tego koszt itd )
ktos mądry z sekretariatu lub grona wykładowców pomoże?:))
też jestem zainteresowana Instytutem, dlatego dołączam do pytania! koszta co prawda znam z forum ID, ale nie ma tam żadnych świeżych informacji na temat terminów, do których trwa rekrutacja.
osoby które zostały dopuszczone do egzaminu OKE mogą od razu składać
pozostałe osoby za jakąś chwile po zliczeniu sesji, ponieważ jest potrzebne świadectwo ukończenia WSR
koszty na dziś to
150 zł wpisowe
480 zł czesne miesięczne
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
msioma@o2.pllittleadusia pisze:Czy mogłabym prosic maila do Paba Siomy? bede baaardzo wdzięczna!
-
- Zawsze coś napisze
Komplet dokumentacji tzn. świadectwo ukończenia WSR, dyplom z egzaminu państwowego, suplementy do dyplomu, dyplom organizatora kampanii reklamowych oraz indeks będzie można odebrać pod koniec sierpnia. Będziemy o tym informować na forum.Carenzo pisze:A tak apropo świadectw, to kiedy i jak można je odbierać ?
Jeśli nie przystępowałaś do egzaminu OKE lub pilnie potrzebujesz odebrać świadectwo wcześniej skontaktuj się z nami: mail: szkolareklamy@szkoalreklamy.pl, tel.: (22) 855 00 50.
Przypominamy, że komplet dokumentów można odebrać tylko w przypadku, gdy:
zaliczyło się wszystkie przedmioty (w tym warsztatowe zajęcia realizowane w czerwcu lub we wrześniu i nie tylko)
uzupełnione są wszystkie wpisy w indeksie
nie ma się żadnych zaległości finansowych względem szkoły.
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
na stronie są już podane terminy zajęć wrześniowych (ogłoszenia dla słuchaczy WSR)Rynexuwna pisze:Czy wiadomo już coś o zajęciach wrześniowych - techniki sprzedaży i kreatywność? Niestety z powodu choroby córki nie mogłam na nie uczęszczać w czerwcu.
Czy mam w związku z tym złożyć z dziekanacie jakieś specjalne podanie czy coś?
co do podania to dobrze by było takie podanie napisać i zostawić w sekretariacie WSR
-
- Nowy(a)
kreatywność
Czy są gdzieś wyniki z zajęć z kreatywności jakie były w czerwcu?
-
- Loża WSR
Re: kreatywność
tak w dziennikachLibra pisze:Czy są gdzieś wyniki z zajęć z kreatywności jakie były w czerwcu?