Tak, ale jeszcze przed pierwszym zjadem odbywają się takie zajęcia jak propedeutyka czy warsztaty learningowe.alimak_kliw pisze:raczej nie, bo według planu pierwszy zjazd jest 13-14.10 dla SG i FOTOannagie pisze:Najprawdopodobniej dla drugiego roku od razu po rozpoczęciu odbędą się pierwsze zajęcia, więc obecność jest pożądana
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
Tak, prawdopodobnie wtedy odbędą się warsztaty learningowe. Uwaga, po p. Antonowicz, która je prowadzi, nie będzie więcej w szkole w tym roku, więc to jedyna szansa na zaliczenie.aemaja pisze:a co będzie się działo na rozpoczęciu dla drugiego roku zaocznego? czy będą jakieś zaliczenie (jak w roku I) niestety nie wiem czy zdołam się zwolnić z pracy?
-
- Nowy(a)
Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze dwa pytania:
1. Jak można skontaktować się z kimś odpowiedzialnym za Dział Marketingu i PR? Myślałam o tym żeby zadziałać w tej dziedzinie, a podobno można się jakoś przyłączyć
2. Odnośnie płatności. Czy mogę płacić miesięcznie przez jeden semestr lub kwartał, a potem zmienić formę płatności na semestralną lub kwartalną (w przeciągu jednego roku) czy muszę wybrać roczną formę płatności i trzymać się jej?
1. Jak można skontaktować się z kimś odpowiedzialnym za Dział Marketingu i PR? Myślałam o tym żeby zadziałać w tej dziedzinie, a podobno można się jakoś przyłączyć
2. Odnośnie płatności. Czy mogę płacić miesięcznie przez jeden semestr lub kwartał, a potem zmienić formę płatności na semestralną lub kwartalną (w przeciągu jednego roku) czy muszę wybrać roczną formę płatności i trzymać się jej?
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
siekana pisze:Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze dwa pytania:
ad.1
marketing@szkolareklamy.pl
ad.2
umowa podpisywana jest na rok więc należy tego się trzymać i ewentualnie po roku zmienić formę płatności
-
- Loża WSR
aemaja pisze:a kiedy będzie umieszczony szczegółowy plan rozpoczęcia roku? w jakich godzinach itp? czy w niedziele też będą zajęcia?
dziś lub jutro będzie szczegółowy plan rozpoczęć na stronie szkoły
a godzinowo będzie wyglądać to tak
I rok
sobota od 10 do około 16
niedziela od 9 do około 14
II rok
sobota od 12 do około 16
niedziela od 10 do 15
-
- Loża WSR
maland pisze:Czy moglbym prosic o rezerwacje 1 miejsca na licencjacie zaocznym w WSTH? Czekam az beda do odebrania dokumenty z WSR, bo chcialbym zalatwic wszystko za jedna wizyta
przy okazji pytanie w jakich godzinach jest czynny sekretariat WSTH w tygodniu i w weekendy?
dzieki!
sekretariat jest czynny do 18:30 w sob i niedz do 15:30 i wtedy będzie można składać dokumenty do ID
co do dokumentów WSR w poniedziałek podamy kiedy będą one gotowe do odbioru ponieważ czekamy na dodruk dyplomów które trzeba będzie wypisać dlatego trochę przesuwa się to w czasie