Jeśli chcesz mieć odpowiedź natychmiast - nie wstydź się - zadzwoń do sekretariatu.zacek pisze:Co to za forum na ktorym czeka sie 300 lat na odpowiedz...
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Szybka odpowiedź
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Za kurs płacimy przelewem
Musicie płacić przelewem. Możecie jednak dopisać tę kwotę do czesnego podstawowego (ważne jest przy tym, żeby dobrze uzupełnić tytuł wpłaty, np. czesne za miesiąc xx/xx + opłata za kurs kwalifikacyjny).szafir07 pisze:a ja mam pytanie w jakiej formie trzeba zaplacic te dodatkowe 2zl za technika organizacji reklamy
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Obecność na pierwszych zajęciach jest superważna!
Masz szanse na te zajęcia i to sporą. Liczy się fizyczna obecność na pierwszych zajęciach jako potwierdzenie zapisów internetowych.Annairda pisze:Zapisałam się na PhotoShopa do Pana Szulca aczkolwiek jestem 30 według tego jak lecą zapisy na forum ,a limit jest 28. Czy to oznacza,że nie mam szans żeby być na tych zajęciach? (Jest to sobota 10.15)
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
Re: Obecność na pierwszych zajęciach jest superważna!
s_wojtkowski pisze:Masz szanse na te zajęcia i to sporą. Liczy się fizyczna obecność na pierwszych zajęciach jako potwierdzenie zapisów internetowych.Annairda pisze:Zapisałam się na PhotoShopa do Pana Szulca aczkolwiek jestem 30 według tego jak lecą zapisy na forum ,a limit jest 28. Czy to oznacza,że nie mam szans żeby być na tych zajęciach? (Jest to sobota 10.15)
Oczywiście wiem o tym ,że ta fizyczna obecność ma bardzo dużą wagę. Czyli śmiało przychodzę w sobotę na te zajęcia i życie pokaże co z tego wyjdzie.
Dziękuję ślicznie za tą pocieszającą wiadomość !
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
brak drugiego językazacek pisze:moj plan wyglada tak:
wtorek - finalCut, angielski
sroda - photoshop, angielski, photoshop
czwartek - analiza przypadkow rynkowych
Moje pytanie brzmi, czy plan jest zgodny z wymogami czy zle go skonstruowalem i musze wybrac cos zamiast czegos. To bardzo PILNE
proszę dowiedzieć się od Pana Sławka Wojtkowskiego czy możesz zrobić że bierzesz 2 ang zamiast piątkowych konsultacji
reszta oki
-
- Loża WSR
decyzję o tym podejmie wykładowca prowadzący ten przedmiotKyms pisze:Udalo mi sie zapisac na kazdy przedmiot w sobote na ktory chcialem, jednak z ang o 8:30 mam taki problem ze na 20 miejsc jestem 27, i mam pytanie co bedzie albo co robic jesli nie uda mi sie dostac na te zajecia z rezerwy ?
może powiększy trochę grupę .....
-
- Początkujący(a)
" jeśli jesteś słuchaczem grup zaocznych II roku
ponieważ nie musisz zaliczać i wpisywać do indeksu żadnego pleneru, nie jesteś zobowiązany do żadnej dodatkowej aktywności; zapraszamy Cię jednak na plenery dedykowane grupom zaocznym (patrz: powyżej) "
A co z grupami marcowymi, które przecież ostatni semestr będą robić z pierwszym rokiem. Jak będziemy traktowani, jak drugi rok i nie będziemy musieli zaliczać pleneru, czy jak pierwszy?
ponieważ nie musisz zaliczać i wpisywać do indeksu żadnego pleneru, nie jesteś zobowiązany do żadnej dodatkowej aktywności; zapraszamy Cię jednak na plenery dedykowane grupom zaocznym (patrz: powyżej) "
A co z grupami marcowymi, które przecież ostatni semestr będą robić z pierwszym rokiem. Jak będziemy traktowani, jak drugi rok i nie będziemy musieli zaliczać pleneru, czy jak pierwszy?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Plener dla grup marcowych zaocznych
IV semestr nauki to przecież II rok nauki (mimo, że większość zajęć macie z I rokiem). Nie musicie jechać ani zaliczać pleneru.Rynexuwna pisze:" jeśli jesteś słuchaczem grup zaocznych II roku
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR