Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
Od kilku dni jest na forum zamieszczona informacja o sesji poprawkowej, która odbędzie się w sobotę i niedzielę. Nie wiem, co rozumiesz przez "oficjalne info", bardziej oficjalnego komunikatu poza tym co istnieje nie będzie.littleadusia pisze:no dobra wyniki z etyki juz sa ,ale nadal nie mamy oficjalnie info czy my w ten week w ogole mozemy ja poprawic. a jest juz zcwartek.
chetnie spotkam sie z panem i przedyskutuje moja ocene. nie znosze jak ktos wystawia oceny wg jego widzimisie i to jeszcze z egzaminu. kazdy wie dlaczego powinnismy zaliczyc go wszyscy a zaliczyla go niewielka ilosc osob!!
-
- Zawsze coś napisze
Aby otrzymać ocenę niedostateczną (2) nie trzeba zawalić całego testu, wystarczy nie odp. poprawnie na 50% pytań, czyli na połowę. Ta ogólna zasada dotyczy nie tylko studiów, ale praktykowana jest w wielu szkołach.littleadusia pisze:poniewaz nie mozliwe jest ze ze dostalismy 2,a to by znaczylo ze wszystko mielismy zle. a to jest po prostu nie mozliwe. akurat do etki dziennikarskiej bylismy przygotowani.Mysha pisze:Dlaczego powinniśmy zaliczyć go wszyscy??littleadusia pisze: kazdy wie dlaczego powinnismy zaliczyc go wszyscy a zaliczyla go niewielka ilosc osob!!
Btw. z prac też są bardzo słabe oceny.
Ostatnio zmieniony 24 sty (czw) 2013, 14:57:04 przez DorotaS, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Zawsze coś napisze
To niestety nie jest mail do Pana Krzysztofa Woźniaka, tylko do Pana Karola Grant-Skiby.lukasz_kulis pisze:Na pewno te osoby ktore nie byly przygotowane nie zdaly testu i to jest normalne. Ja wierze w profesjonalizm i doswiadczenie dr Wożniaka oraz wiem jak zajetym czlowiekiem jest z tego co wiem mail do neigo to wsth@wsth.pl
-
- Zawsze coś napisze
Studenci, którzy mają pozytywne oceny z pracy i z testu a nie mają oceny końcowej, nie musza pisać poprawki. Poprosiłam p. K. Wozniaka o wystawienie oceny. Jak tylko ją otrzymam zamieszczę ja na forum.descentes pisze:A co z tymi którzy mają ocenę z pracy oraz z egzaminu (oba zaliczone) ale nie mają wpisanej oceny końcowej? My też musimy zakuwać?
-
- Zaczyna działać
Z pierwszą częścią niestety muszę się zgodzić, dla mnie to mega lipa, że wyniki egzaminu są publikowane 2 dni przed samym egzaminem. Nie każdy ma wolne 6 dni w tygodniu żeby móc w każdej chwili rozpocząć przygotowania do poprawki.DorotaS pisze:Od kilku dni jest na forum zamieszczona informacja o sesji poprawkowej, która odbędzie się w sobotę i niedzielę. Nie wiem, co rozumiesz przez "oficjalne info", bardziej oficjalnego komunikatu poza tym co istnieje nie będzie.littleadusia pisze:no dobra wyniki z etyki juz sa ,ale nadal nie mamy oficjalnie info czy my w ten week w ogole mozemy ja poprawic. a jest juz zcwartek.
chetnie spotkam sie z panem i przedyskutuje moja ocene. nie znosze jak ktos wystawia oceny wg jego widzimisie i to jeszcze z egzaminu. kazdy wie dlaczego powinnismy zaliczyc go wszyscy a zaliczyla go niewielka ilosc osob!!
-
- Zaczyna działać
Uff dzięki za info.DorotaS pisze:Studenci, którzy mają pozytywne oceny z pracy i z testu a nie mają oceny końcowej, nie musza pisać poprawki. Poprosiłam p. K. Wozniaka o wystawienie oceny. Jak tylko ją otrzymam zamieszczę ja na forum.descentes pisze:A co z tymi którzy mają ocenę z pracy oraz z egzaminu (oba zaliczone) ale nie mają wpisanej oceny końcowej? My też musimy zakuwać?
-
- Zawsze coś napisze
Wyniki z etyki zamieściłam, jak tylko otrzymałam je od wykładowcy. Interweniowałam w tej sprawie, prosząc wykładowce o jak najszybsze przesłanie ocen, ale otrzymałam je wtedy, jak już były gotowe. Pragnę zaznaczyć, że wykładowca miał do sprawdzenia prawie sto prac i podobną ilość testów.pixa pisze:Z pierwszą częścią niestety muszę się zgodzić, dla mnie to mega lipa, że wyniki egzaminu są publikowane 2 dni przed samym egzaminem. Nie każdy ma wolne 6 dni w tygodniu żeby móc w każdej chwili rozpocząć przygotowania do poprawki.DorotaS pisze:Od kilku dni jest na forum zamieszczona informacja o sesji poprawkowej, która odbędzie się w sobotę i niedzielę. Nie wiem, co rozumiesz przez "oficjalne info", bardziej oficjalnego komunikatu poza tym co istnieje nie będzie.littleadusia pisze:no dobra wyniki z etyki juz sa ,ale nadal nie mamy oficjalnie info czy my w ten week w ogole mozemy ja poprawic. a jest juz zcwartek.
-
- Zaczyna działać
-
- Zawsze coś napisze
-
- Nowy(a)
moja ocena z pracy to jakiś żart.
Ciekawa jestem czy Została przeczytana z niej chociaż 1 strona.
W sumie na ten moment mało mnie już to interesuje bo przedmiot zaliczony.
na szczęście bazgrzę jak kura pazurem i w dodatku rozlegle więc może mój test, który wyszedł mi bez sensu... został "przeczytany" na oko.
życzę powodzenia całej reszcie.
DOBRA RADA:
piszcie dużo i brzydko
Ciekawa jestem czy Została przeczytana z niej chociaż 1 strona.
W sumie na ten moment mało mnie już to interesuje bo przedmiot zaliczony.
na szczęście bazgrzę jak kura pazurem i w dodatku rozlegle więc może mój test, który wyszedł mi bez sensu... został "przeczytany" na oko.
życzę powodzenia całej reszcie.
DOBRA RADA:
piszcie dużo i brzydko