"Pytajnik" ;-)

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Kyms
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Kyms » 18 lut (pn) 2013, 00:17:30

Jezeli w 1 semestrze chodzilem np. na photoshopa podstawe u jakiegos wykladowcy, to w kolejnym semestrze nie mozna juz wziasc photoshopa podstawe u tego samego wykladowcy u ktorego sie bylo w 1 ?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 18 lut (pn) 2013, 11:13:38

Kyms pisze:Jezeli w 1 semestrze chodzilem np. na photoshopa podstawe u jakiegos wykladowcy, to w kolejnym semestrze nie mozna juz wziasc photoshopa podstawe u tego samego wykladowcy u ktorego sie bylo w 1 ?
niestety nie
możesz wybrać ten sam przedmiot ale u innego wykładowcy

EwelinaG
Nowy(a)

Post autor: EwelinaG » 18 lut (pn) 2013, 16:24:43

Jak będą wyglądały popołudniowe warsztaty malarskie u P. Siczek, czy też będą podzielona na poziomy tak, jak piątkowe i sobotnie o 8'30? Pytam bo jest to trochę mylące, że na wcześniejszych warsztatach jest dwóch prowadzących, a na ostatnich tylko jeden. Będę wdzięczna za szybką odpowiedź jeszcze przed zapisami ;)

Patal
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Patal » 18 lut (pn) 2013, 17:54:25

a jeśli chciałabym iść na inny przedmiot ,ale do tego samego wykładowcy co w pierwszym semestrze , czy można tak ?

maland
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: maland » 18 lut (pn) 2013, 23:18:08

kiedy mozna oczekiwac informacji ktore przedmioty rusza a ktore nie?
bo chyba mialo to byc około dzisiaj.

prymprym
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Re: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp-195305.html#1953

Post autor: prymprym » 19 lut (wt) 2013, 12:52:53

s_wojtkowski pisze:
prymprym pisze:chciałabym się dowiedzieć, czy wiadomo już coś w sprawie poprawki z Gospodarki Rynkowej u Pana Syrowatko.
i jak wygląda poprawka Photoshopa? z własnej głupoty zapomniałam donieść prac zaliczeniowych...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#195305
super... brak internetu i brak konkretnych odpowiedzi z sekretariatu spowodowaly moja nieobecnosc na egzaminie poprawkocym. co dalej? czy powinnam lapac pana Syrowatko indywidualnie?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Re: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp-195305.html#1953

Post autor: zielonyszerszen » 19 lut (wt) 2013, 14:14:13

prymprym pisze:
s_wojtkowski pisze:
prymprym pisze:chciałabym się dowiedzieć, czy wiadomo już coś w sprawie poprawki z Gospodarki Rynkowej u Pana Syrowatko.
i jak wygląda poprawka Photoshopa? z własnej głupoty zapomniałam donieść prac zaliczeniowych...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#195305
super... brak internetu i brak konkretnych odpowiedzi z sekretariatu spowodowaly moja nieobecnosc na egzaminie poprawkocym. co dalej? czy powinnam lapac pana Syrowatko indywidualnie?
jak nie masz dostępu do netu - nie jest to wina sekretariatu
jak nie byłeś na zaliczeniu - nie jest to wina sekretariatu
jak nie zadzwoniłaś do szkoły się dowiedzieć bo nie masz możliwości innego kontaktu - nie jest to wina sekretariatu

a teraz inaczej
grupy SG i FOTO będą miały poprawki w tą sob lub niedzielę
szukaj w informacji na stronie szkoły a jeżeli nadal nie masz internetu chociaż piszesz posty to zadzwoń w piątek do szkoły

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 19 lut (wt) 2013, 14:15:24

szafir07 pisze:Mam pytanie odnośnie wpisów z pierwszych zajec prowadzonych przez p. Syrowatkę na początku roku u zaocznych. Zajęcia nazywają się propedeuyka. Kiedy można uzyskać wpios z tego i w jaki sposob jesli indeksy są już oddane? Czy zaliczenie pleneru też kończy się wpisem do indeksu? Jeśli tak to kiedy i kogo można go uzyskać?
trzeba przyjść do sekretariatu wziąć indeks i pójść do Pana Syrowatko

bura88
Nowy(a)

Post autor: bura88 » 19 lut (wt) 2013, 14:26:34

zielonyszerszen pisze:
prymprym pisze:chcialabym sie dowiedziec na jakie zajecia MUSIMY sie zapisac z zajec sobotnich (SRz1). angielski, promocja i przedmiot informatyczny? reszta do wyboru?
i jeszcze 1 dodatkowy i to jest minimum programowe
reszta do wyboru, jeżeli ktoś chce więcej ale należy pamiętać ze wszystkie przedmioty pod koniec semestru trzeba zaliczyć
pytanie : angielski miałam na studiach lic. - rozumiem że ocena będzie przepisana? Jeśli tak : to mam pytanie - innym językim jest hiszpański jednakże wypada w godz gdzie zajecia z P. Siczek. Nie ukrywam że bardzo mi zalezy na malarstwie akurat u tej Pani.

Jest jakas inna możliwość??

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 19 lut (wt) 2013, 14:28:51

bura88 pisze:
zielonyszerszen pisze:
prymprym pisze:chcialabym sie dowiedziec na jakie zajecia MUSIMY sie zapisac z zajec sobotnich (SRz1). angielski, promocja i przedmiot informatyczny? reszta do wyboru?
reszta do wyboru, jeżeli ktoś chce więcej ale należy pamiętać ze wszystkie przedmioty pod koniec semestru trzeba zaliczyć
pytanie : angielski miałam na studiach lic. - rozumiem że ocena będzie przepisana? Jeśli tak : to mam pytanie - innym językim jest hiszpański jednakże wypada w godz gdzie zajecia z P. Siczek. Nie ukrywam że bardzo mi zalezy na malarstwie akurat u tej Pani.

angielski przepisać na podstawie podania , zgody wykładowcy i potwierdzenia i zaświadczenie ze studiów o ocenie

co do drugiej sprawy
musisz dokonać wyboru między tymi dwoma przedmiotami .....

bura88
Nowy(a)

Post autor: bura88 » 19 lut (wt) 2013, 14:36:05

zielonyszerszen pisze:
bura88 pisze:
zielonyszerszen pisze:

angielski przepisać na podstawie podania , zgody wykładowcy i potwierdzenia i zaświadczenie ze studiów o ocenie

co do drugiej sprawy
musisz dokonać wyboru między tymi dwoma przedmiotami .....
czyli rozumiem że angielski z licencjatu automatycznie zwalnia mnie z obowiązkwoego jezyka?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 19 lut (wt) 2013, 14:56:23

tak na jeden semestr jak oczywiście będzie zgoda wykładowcy :)

P_Gruszczynska
Nowy(a)

Post autor: P_Gruszczynska » 19 lut (wt) 2013, 17:13:18

Czy posadacie moze konekt do panie profesor B. Łęskiej Jasiak ?
mail bądx nr. telefonu?

grabowsky
Nowy(a)

Post autor: grabowsky » 19 lut (wt) 2013, 18:01:04

aemaja
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Etyka reklamy

Post autor: aemaja » 19 lut (wt) 2013, 18:24:17

Nie żebym się czepiała ale w materiałach z etyki reklamy linki 3 i 8 nie działają:) Pisze tu bo tam jest zablokowane;)

ODPOWIEDZ