"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Jak będą wyglądały popołudniowe warsztaty malarskie u P. Siczek, czy też będą podzielona na poziomy tak, jak piątkowe i sobotnie o 8'30? Pytam bo jest to trochę mylące, że na wcześniejszych warsztatach jest dwóch prowadzących, a na ostatnich tylko jeden. Będę wdzięczna za szybką odpowiedź jeszcze przed zapisami
-
- Początkujący(a)
Re: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp-195305.html#1953
super... brak internetu i brak konkretnych odpowiedzi z sekretariatu spowodowaly moja nieobecnosc na egzaminie poprawkocym. co dalej? czy powinnam lapac pana Syrowatko indywidualnie?s_wojtkowski pisze:http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#195305prymprym pisze:chciałabym się dowiedzieć, czy wiadomo już coś w sprawie poprawki z Gospodarki Rynkowej u Pana Syrowatko.
i jak wygląda poprawka Photoshopa? z własnej głupoty zapomniałam donieść prac zaliczeniowych...
-
- Loża WSR
Re: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp-195305.html#1953
jak nie masz dostępu do netu - nie jest to wina sekretariatuprymprym pisze:super... brak internetu i brak konkretnych odpowiedzi z sekretariatu spowodowaly moja nieobecnosc na egzaminie poprawkocym. co dalej? czy powinnam lapac pana Syrowatko indywidualnie?s_wojtkowski pisze:http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#195305prymprym pisze:chciałabym się dowiedzieć, czy wiadomo już coś w sprawie poprawki z Gospodarki Rynkowej u Pana Syrowatko.
i jak wygląda poprawka Photoshopa? z własnej głupoty zapomniałam donieść prac zaliczeniowych...
jak nie byłeś na zaliczeniu - nie jest to wina sekretariatu
jak nie zadzwoniłaś do szkoły się dowiedzieć bo nie masz możliwości innego kontaktu - nie jest to wina sekretariatu
a teraz inaczej
grupy SG i FOTO będą miały poprawki w tą sob lub niedzielę
szukaj w informacji na stronie szkoły a jeżeli nadal nie masz internetu chociaż piszesz posty to zadzwoń w piątek do szkoły
-
- Loża WSR
trzeba przyjść do sekretariatu wziąć indeks i pójść do Pana Syrowatkoszafir07 pisze:Mam pytanie odnośnie wpisów z pierwszych zajec prowadzonych przez p. Syrowatkę na początku roku u zaocznych. Zajęcia nazywają się propedeuyka. Kiedy można uzyskać wpios z tego i w jaki sposob jesli indeksy są już oddane? Czy zaliczenie pleneru też kończy się wpisem do indeksu? Jeśli tak to kiedy i kogo można go uzyskać?
-
- Nowy(a)
pytanie : angielski miałam na studiach lic. - rozumiem że ocena będzie przepisana? Jeśli tak : to mam pytanie - innym językim jest hiszpański jednakże wypada w godz gdzie zajecia z P. Siczek. Nie ukrywam że bardzo mi zalezy na malarstwie akurat u tej Pani.zielonyszerszen pisze:i jeszcze 1 dodatkowy i to jest minimum programoweprymprym pisze:chcialabym sie dowiedziec na jakie zajecia MUSIMY sie zapisac z zajec sobotnich (SRz1). angielski, promocja i przedmiot informatyczny? reszta do wyboru?
reszta do wyboru, jeżeli ktoś chce więcej ale należy pamiętać ze wszystkie przedmioty pod koniec semestru trzeba zaliczyć
Jest jakas inna możliwość??
-
- Loża WSR
angielski przepisać na podstawie podania , zgody wykładowcy i potwierdzenia i zaświadczenie ze studiów o oceniebura88 pisze:pytanie : angielski miałam na studiach lic. - rozumiem że ocena będzie przepisana? Jeśli tak : to mam pytanie - innym językim jest hiszpański jednakże wypada w godz gdzie zajecia z P. Siczek. Nie ukrywam że bardzo mi zalezy na malarstwie akurat u tej Pani.zielonyszerszen pisze:i jeszcze 1 dodatkowy i to jest minimum programoweprymprym pisze:chcialabym sie dowiedziec na jakie zajecia MUSIMY sie zapisac z zajec sobotnich (SRz1). angielski, promocja i przedmiot informatyczny? reszta do wyboru?
reszta do wyboru, jeżeli ktoś chce więcej ale należy pamiętać ze wszystkie przedmioty pod koniec semestru trzeba zaliczyć
co do drugiej sprawy
musisz dokonać wyboru między tymi dwoma przedmiotami .....
-
- Nowy(a)
czyli rozumiem że angielski z licencjatu automatycznie zwalnia mnie z obowiązkwoego jezyka?zielonyszerszen pisze:angielski przepisać na podstawie podania , zgody wykładowcy i potwierdzenia i zaświadczenie ze studiów o oceniebura88 pisze:pytanie : angielski miałam na studiach lic. - rozumiem że ocena będzie przepisana? Jeśli tak : to mam pytanie - innym językim jest hiszpański jednakże wypada w godz gdzie zajecia z P. Siczek. Nie ukrywam że bardzo mi zalezy na malarstwie akurat u tej Pani.zielonyszerszen pisze:i jeszcze 1 dodatkowy i to jest minimum programoweprymprym pisze:chcialabym sie dowiedziec na jakie zajecia MUSIMY sie zapisac z zajec sobotnich (SRz1). angielski, promocja i przedmiot informatyczny? reszta do wyboru?
co do drugiej sprawy
musisz dokonać wyboru między tymi dwoma przedmiotami .....
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
Etyka reklamy
Nie żebym się czepiała ale w materiałach z etyki reklamy linki 3 i 8 nie działają:) Pisze tu bo tam jest zablokowane;)