"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Specjalny plan zajęć w dn. 20-24/05/2013 dla osób nie jadących na plener do Gdańska znajdziesz na forum w Ogłoszeniach dla słuchaczy WSR.majkimajki pisze:Siema!
Co z zaliczeniem pleneru dla osób NIE jadących, SR też ma malować płot ?
Zajęcia te są obowiązkowe dla pierwszego roku grup dziennych i kończą się zaliczeniem oraz wpisem do indeksu. (Drugi rok może uczestniczyć w zajęciach, jeśli ma chęci lub ma niezaliczony któryś z plenerów jesiennych).
-
- Zawsze coś napisze
Harmonogram sesji na 01/02.06 zostanie opublikowany pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego.prymprym pisze:czy znamy juz terminy sesji (1/2 czerwca) i kiedy zapisy na warsztaty letnie, czy jakkolwiek sie to nazywa? co SR zaoczne pazdziernikowe musi wyrobic?
Zajęcia warsztatowe w czerwcu rozpoczynają się dopiero 08/09.06, więc zapisy na nie odbędą się na początku tygodnia poprzedzającego ten weekend. Nie znamy jeszcze dokładnego harmonogramu tych zajęć.
I rok zaoczny musi zrealizować:
Techniki sprzedaży / Trening kreatywności
II rok zaoczny musi zrealizować:
Warsztaty internetowe / warsztaty negocjacyjne
-
- Zawsze coś napisze
Sesję masz z wszystkich przedmiotów, ale większość z nich zaliczasz na podstawie przyniesionych prac, krótkich testów itp. Zaliczenia z tych przedmiotów uzyskujesz na ostatnim swoim zjeździe 25/26.05.popo pisze:mam pytanie, z jakich przedmiotów odbywa się sesja dla 1 roku SGz?
Dwa wyznaczone przez dyrekcję szkoły przedmioty zaliczasz na podstawie przeprowadzonego egzaminu. Odbędą się one w dniach 01/02.06. Są to: reklama telewizyjna, reklama internatowa.
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
jeżeli chodzi o egzamin OKE to terminy są znane od dawnavonka pisze:Kiedy poznamy datę egzaminu czerwiec 2013? Czy przed egzaminem będą warsztaty przygotowujące, tak jak ostatnio w styczniu?
17 i 18 czerwca
17 - godzina 12:00 - egzamin teoretyczny
18 - godzina 9:00 - egzamin praktyczny
zajęcia przygotowawcze do egzaminu będą
12 - 13 czerwca - grupy dzienne
15 - 16 czerwca - grupy zaoczne
-
- Loża WSR
tutaj kiedy zapisyalimak_kliw pisze:Ok, terminarz warsztatów czerwcowych widzę już jest. Kiedy zaczynają się zapisy? Rozumiem że najpierw podchodzę do OKE, potem robię warsztaty, bo inaczej nie dostanę dyplomu i reszty dokumentów?
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#197160
nie da rady zrobić warsztatów przed OKE , ponieważ niektóre grupy kończą po OKE
ale nie ma się co martwić z tego powodu na pewno nie zostanie się wyeliminowanym
-
- Początkujący(a)
zielonyszerszen pisze:jeżeli chodzi o egzamin OKE to terminy są znane od dawnavonka pisze:Kiedy poznamy datę egzaminu czerwiec 2013? Czy przed egzaminem będą warsztaty przygotowujące, tak jak ostatnio w styczniu?
17 i 18 czerwca
Dziękuję za odpowiedź, mam jeszcze pytanie dot. kwestii formalnej - jestem absolwentką WSR, czy przed przystąpieniem do egzaminu wystarczy dokonać opłaty (jaką dokładnie kwotę, do kiedy i na jakie konto?), czy wymagane jest jeszcze przedstawienie jakichś dokumentów? (moja deklaracja przystąpienia do egz w czerwcu 2013 jest w sekretariacie).
Będę wdzięczna za informacje, nie mam jak się zorientować ponieważ nie bywam już w WSR.
-
- Loża WSR
opłata za egzamin 100 zł na konto WSRvonka pisze:zielonyszerszen pisze:jeżeli chodzi o egzamin OKE to terminy są znane od dawnavonka pisze:Kiedy poznamy datę egzaminu czerwiec 2013? Czy przed egzaminem będą warsztaty przygotowujące, tak jak ostatnio w styczniu?
17 i 18 czerwca
Dziękuję za odpowiedź, mam jeszcze pytanie dot. kwestii formalnej - jestem absolwentką WSR, czy przed przystąpieniem do egzaminu wystarczy dokonać opłaty (jaką dokładnie kwotę, do kiedy i na jakie konto?), czy wymagane jest jeszcze przedstawienie jakichś dokumentów? (moja deklaracja przystąpienia do egz w czerwcu 2013 jest w sekretariacie).
Będę wdzięczna za informacje, nie mam jak się zorientować ponieważ nie bywam już w WSR.
w tytule proszę napisać swoje dane i że jesteś absolwentką (rok ukończenia) oraz grupę w jakiej byłaś