Też jestem ciekawaRynexuwna pisze:O ile dobrze widzę, to wyniki z testów już są, a co z ocenami z prac semestralnych? Niedziela już tuż tuż...aemaja pisze:Kiedy możemy się spodziewać wyników z etyki reklamy i organizacji?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O dawaniu rady
Dam radę!Rynexuwna pisze:O ile dobrze widzę, to wyniki z testów już są, a co z ocenami z prac semestralnych? Niedziela już tuż tuż...aemaja pisze:Kiedy możemy się spodziewać wyników z etyki reklamy i organizacji?
-
- Początkujący(a)
Re: O dawaniu rady
Sobota, godzina 16... jakie emocje! ;Ds_wojtkowski pisze:Dam radę!Rynexuwna pisze:O ile dobrze widzę, to wyniki z testów już są, a co z ocenami z prac semestralnych? Niedziela już tuż tuż...aemaja pisze:Kiedy możemy się spodziewać wyników z etyki reklamy i organizacji?
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Prace semestralne z Etyki reklamy
Podaj tutył pracy + na wszelki wypadek prześlij wersję elektro na s_wojtkowski (at) wp.plaudrey12 pisze:nie mam oceny z pracy semestralnej z przedmiotu Etyka Reklamy
prace wysyłałam dla p. Sławka do szkoły pocztą polską.
Ewa Wylezińska TvzII
aemaja pisze:hmm czy z etyki reklamy z prac semestralnych to już wszystkie oceny?
Oddawała spora część osób prace do sekretariatu, w tym ja i jestem pewna jeszcze 2 osób które nie mają oceny?
Dawajcie nazwiska i tytuły prac + na wszelki wypadek proszę o przesłanie ich na s_wojtkowski (at) wp.plRynexuwna pisze:Niestety nie widze oceny z pracy semestralnej z Etyki, tak samo z reszta brakuje ocen kilku innych osob. Jak mam to rozumiec? Czy to juz wszystkie oceny czy mamy czekac jeszcze?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Nowa lista ocen z Etyki reklamy
Nowa lista ocen z prac semestralnych z Etyki reklamy
(grupy SR z II, TV z II + niedobitki z SG z II)
Bardzo przepraszam za zamieszanie, w ferworze wczorajszego dnia pomyliłem listy ocen. Teraz w odpowiednim topiku jest już odpowiednia. Wasze prace więc się odnalazły, choć tak naprawdę nigdy się nie zgubiły.
(grupy SR z II, TV z II + niedobitki z SG z II)
Bardzo przepraszam za zamieszanie, w ferworze wczorajszego dnia pomyliłem listy ocen. Teraz w odpowiednim topiku jest już odpowiednia. Wasze prace więc się odnalazły, choć tak naprawdę nigdy się nie zgubiły.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
vonka pisze:O której rozpoczynają się warsztaty Last Minute przygotowujące do egzaminu? Terminy widzę, a godziny.... Szukam i szukam i znaleźć nie mogę.
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-10430.htmlfafik55 pisze:Podbijam temat, również nie mogę doszukać się takiej informacij