Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
dyplom WSR/WSTH
Krótkie pytanko po długim czasie
Gdzie mogę przesłać zdjęcie do dyplomu ? Broniłam się chyba ze 2 lata temu i nie wiem czy te dane co dostalismy wtedy są jeszcze aktualne
Będę wdzięczna za info
Gdzie mogę przesłać zdjęcie do dyplomu ? Broniłam się chyba ze 2 lata temu i nie wiem czy te dane co dostalismy wtedy są jeszcze aktualne
Będę wdzięczna za info
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Re: dyplom WSR/WSTH
Dane się nie zmieniły. WSTH nie zmieniło w ciągu ost. lat siedziby, więc adres się zgadzaMartha pisze:Krótkie pytanko po długim czasie
Będę wdzięczna za info
-
- Zawsze coś napisze
Zapisy na zajęcia sobotnie są bez zmian. Wysyłam na maila informacje o zapisach. Na forum plan się nie pojawił, ale mogę go zamieścić.zielonaherbata pisze:W poprzednich latach był wklejany na tym podforum plan na sobotę, gdzie było napisane, że obowiązkowy jest lektorat z języka oraz przedmiot informatyczny. Rozumiem, że teraz się to nie zmieniło?
-
- Zawsze coś napisze
A możesz napisać coś więcej o sobie. Rozpoczynasz naukę w WSR czy IMiNS? Jeśli w WSR to jaka specjalizacja?malaa pisze:Od pazdziernika zaczynam dopiero nauke i zupelnie nie ogarniam forum !
Potrzebuje pilnie informacji/wskazowki w ktorym miejscu na forum odbeda sie zapisy na sobotnie zajecia i przy okazji gdzie znajduje sie plan na sobote?
Plan zajęć zamieszczony jest tu:http://www.szkolareklamy.edu.pl/forum-25.html
lub tu: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-10481.html
-
- Zawsze coś napisze
Każdy student (jeśli miała do niego adres mailowy) otrzymał ode mnie dziś maila w spr. tego gdzie i kiedy na jakie zajęcia musi się zapisać. Rozsyłałam również plany.piotvex92 pisze:Czyli generalnie dzisiaj zapisujemy sie na sobotnie (mówie tu o dziennych)
a co z reszta jakis dodatkowych ? niezły sajgon się zrobił....
Jeśli nie otrzymałeś(ał) to informacji uzyskaj tu: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-10481.html
-
- Czasami coś napisze
Nie dałam rady dojechać dziś do Podkowy Leśnej. Bardzo zależy mi na informacjach, które zostały przekazane na temat studiów międzykierunkowych. Mogłabym dostać je tutaj w pigułce lub na blocaillou@gmail.com. Ktokolwiek coś wie? zależy mi na czasie.. DZIEKUJE
-
- Zawsze coś napisze
Pytanie do Doroty: Czy listy zapisow na zjazdy zawodowe zostaly puszczone podczas ostatniego zjazdu w Podkowie?
Bo Slawek zapowiedzial ze bedzie sie mozna zapisac, a pozniej do nas nic nie dotarlo.
Czy mozna prosic, zebys na forum napisala w ktory weekend wypada jaka tematyka?
Bede bardzo wdzieczny!
Bo Slawek zapowiedzial ze bedzie sie mozna zapisac, a pozniej do nas nic nie dotarlo.
Bede bardzo wdzieczny!
-
- Czasami coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
Nie znamy jeszcze terminów w których zjazdy zawodowe o wybranej tematyce się odbędą.maland pisze:Pytanie do Doroty: Czy listy zapisow na zjazdy zawodowe zostaly puszczone podczas ostatniego zjazdu w Podkowie?
Bede bardzo wdzieczny!