Matka Teresa....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
Andy thanks god! Nareszcie jakis komentarz Ja mam takie pytanko to tak co roku zalewa WSR taka powodź postow z prosba o pomoc? Heh nie chce tu wszystkich proszacych o pomoc ustawiac z tymi co to poprostu zawodza o odwaleniu za nich roboty ale nei lubie byc obrazany przez jakies lale lub gogusiow z liceum tylko za to ze wytknalem im lenistwo
-
- Nowy(a)
-
- WSR Guru
Widze ze jestes jedyny ktory podjal jakies konkretne dzialania i cos wykobal....bo ja osobiscie jak zdalem mature to juz o niej zapomnialem i ciezko by bylo mi cokolwiek sobie przypomniec.GoSuPiCaSsO pisze:spoko wogole nie miesci mi sie w glowie ze ludzie zwracajac sie o pomoc czesto z lenistwa maja do kogos pretensje ze im nie pomagaja ;/
Ale faktycznie wiele osob poprostu przegina i podzielam zdanie Havoka!!
Stad tez nie ma tylu odpowiedzi na wiekszosc pytan bo poprostu sa zbyt suche i malo sprecyzowane.To tak jakby ktos zaczynal od poczatku ale czyimis rekami
-
- Loża WSR
Wiecie co az sie zastanawiam czy warto wogule miec dzieci bo teraz mlodziez zaczela sie robic poprostu beznadziejna. Pokolenie loozakow ktorym wszystko zrob i podaj acha no i rzuc im jeszcze kase zeby mogli sie lansowac. bleee Pozerstwo i tandeta do potegi entej. Ciekawe tylko dlaczego tak sie dzieje.... przeciez naprawde jak ja chodzilem do LO a bylo to niedawno to bylo zupelnei inaczej....
-
- Ekspert
made in Poland
Polacy są mistrzami w jednym na pewno: narzekaniu, biadoleniu. Nie szkoda Wam czasu? Może trochę <a href="http://szkolareklamy.pl/ftopicp-25801.html#25801" target="_blank"> inne spojrzenie </a> na materię Was zainteresuje? Niech każdy nas łomotnie się we własną (dumną) pierś. A potem na innych kalumnie rzuca. Czas jest największym dobrem jakim posiadamy. Kasę możesz stracić, ale jest zawsze do zarobienia. Te pozornie nieistotne chwile, które poświęca się na rzeczy bezwartościowe mijają bezpowrotnie.
W tym czasie mogłeś np. napisać krótkiego posta o manipulacji w języku reklamy. Pomógłbyś komuś, kto bardzo tego potrzebuje, a i sam zapewne szare trochę byś pogimnastykował
W tym czasie mogłeś np. napisać krótkiego posta o manipulacji w języku reklamy. Pomógłbyś komuś, kto bardzo tego potrzebuje, a i sam zapewne szare trochę byś pogimnastykował
-
- WSR Guru
Kwestia w tym ze juz pisalem ze to nie moj temat a najczesciej jestem tak leniwy ze zeby je ruszyc te szare potrzebuje tygodnia rozpedu i przeciagania sie . Chcialbym pomoc ale lingwistycznie i przekazywaniu wiedzy jestem cienki. Ostatnio i tak zostalem tylko obserwatorem a nauczycielem nie jestem. Nawet jesli cos wiem to ciezko mi to przekazac nikt mnie nie rozumie.(zwlaszcza przyjaciele naokolo mi to mowia)
Wiec nawet bym chcial ale nei zda to relacji.....
Wiec nawet bym chcial ale nei zda to relacji.....