Jak śmiem być taki piękny?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
Neema
- Zadomowił(a) się

Ej ej, co to za dziwna rozmowa Visenna-Chan jest naszym sprzymierzeńcem a i członkinią może zostać, jeśli tylko wyrazi chęć przystąpienia do naszego klubu.
Bywa z nami na imprezach, umila nam czas swoja osoba i myślę, że członkowie klubu po krótkiej naradzie mogliby (z pewnością pozytywnie) rozpatrzyć jej kandydaturę o ile by ją w ogóle zgłosiła

Bywa z nami na imprezach, umila nam czas swoja osoba i myślę, że członkowie klubu po krótkiej naradzie mogliby (z pewnością pozytywnie) rozpatrzyć jej kandydaturę o ile by ją w ogóle zgłosiła
-
sinar
- Loża WSR

Dla mnie tez sprawa jest raczej oczywista. Przeciez na ostatnich spotkaniach Visenna obok Neemy i Seize bywala najczesciej. To my z Havokiem troche (sie) opuszczalismy.
Co do nagrody. Moge ufundowac nagrode specjalna - piwo (slownie jedno) w Alcie. Oczywiscie bedzie to na uroczystym rozdaniu nagrod. Przy czym zastrzegam ze piwo powedruje do zwyciezcy konkursu. Niezaleznie czy bedzie z Klubu czy spoza. Czyli w tej chwili Havok jest najblizej w kolejce
Co do nagrody. Moge ufundowac nagrode specjalna - piwo (slownie jedno) w Alcie. Oczywiscie bedzie to na uroczystym rozdaniu nagrod. Przy czym zastrzegam ze piwo powedruje do zwyciezcy konkursu. Niezaleznie czy bedzie z Klubu czy spoza. Czyli w tej chwili Havok jest najblizej w kolejce
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
visenna-chan
- Zaczyna działać