Dojazd do Warszawskiej Szkoły Reklamy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- akademiareklamy.edu.pl
powinienes sie kierować z centrum na azymut Ursynów, a juz na Ursynowie będąc na azymut Imielin a już będąc na Imielinie szukać punktów odniesienia typu: Multikino, Urząd Gminy, Leder Price, Poczta - to powinno Ci znacznie uprościć poszukiwania
PS
ponadto wszystkich, którzy przybywają do szkoły przestrzegam przed wyolbrzyminymi oczekiwaniami dot. budynku - nie jest to wprawdzie kurna chata ale użytkuje go jeszcze kilka firm poza nami i troche wygląda jak kalkomania - w dodatku stara - bo od roku walczymy o odmalowanie elewacji i jest jakis niezrozumiały opór lokalnego architekta. Raczej skupiamy się na inwestycjach intelektualno sprzętowych.
A zatem jeśli ktoś wybiera szkołę na podstawie eksluzywnej siedziby niech raczej szuka innego miejsca. Ewemtualnie może zadeklarowac dwukrotnie wyższe czesne - wówczas będziemy go prowadzać w namiocie tlenowym
PS
ponadto wszystkich, którzy przybywają do szkoły przestrzegam przed wyolbrzyminymi oczekiwaniami dot. budynku - nie jest to wprawdzie kurna chata ale użytkuje go jeszcze kilka firm poza nami i troche wygląda jak kalkomania - w dodatku stara - bo od roku walczymy o odmalowanie elewacji i jest jakis niezrozumiały opór lokalnego architekta. Raczej skupiamy się na inwestycjach intelektualno sprzętowych.
A zatem jeśli ktoś wybiera szkołę na podstawie eksluzywnej siedziby niech raczej szuka innego miejsca. Ewemtualnie może zadeklarowac dwukrotnie wyższe czesne - wówczas będziemy go prowadzać w namiocie tlenowym
Ostatnio zmieniony 23 maja (pn) 2005, 15:04:35 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
Ja pamietam jak ja szukalem tego budynku. No niby adres znalazlem szybko ale patrze tu optyk, tam foto, tu kawiarenka netowa i gdzie niby ta szkola obchodze z drugiej strony dalej nic. Dopiero jak wdrapalem sie po schodkach na pieterko (bez skojarzen) to rzucila mi sie w drugiej kolejnosci (po sklepie z nadrukiem na koszulkach) czerwona tablica WSR. Od tamtej chwili wiedzialem juz ze te przeszklone drzwi to drzwi do raju sesesese
-
- Nowy(a)
wizerunek, opakowanie, produkt
śmieszą mnie takie akcje, jak ktoś szuka złotych sraczy i bidetów w szkole para artystycznej - jak widze uczelnię z mega gmachem to sie zaraz zastanawiam za czyją to kasę lub z jakiego przekretu - poza tym widziałam w takich dziurach inne szkoły, że to co my mamy to pradziwy Wersal jest - dla mnie ok
-
- akademiareklamy.edu.pl
adres zawiły - labirynt ulic
wprawdzie wjechałem raz terenówką, na taras, pod same drzwi ale ponieważ za chwile pojawiła się policja, to taryfiarzowi bym tego numeru nie polecał - zwłaszcza, że schody nie należą do jakichs specjalnie łagodnych
-
- Ekspert
-
- Ekspert
ja od pierwszej wizyty w WSR chodze skrotem, z metra wypatrzylam na budynku tabliczke z napisem "Szolc - rogozinskiego" i poszlam natychmiast na skroty tyle ze szkoly nei znalazlam za druga wizyta znalazlam na gorze hehehehe :} mysh pierdola
i w ogole co wy gadaliscie ze ten blaszak ciagle zamkniety ja tam raz batona kupilam i czesto widzialam otwarty ten karton.
i w ogole co wy gadaliscie ze ten blaszak ciagle zamkniety ja tam raz batona kupilam i czesto widzialam otwarty ten karton.
-
- Nowy(a)