Wybory Mistera Szkoły
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Halo! A ja bardzo proszę Panie z zaocznych grup o zapodanie jeszcze jakiś innych nominacji z grup zaocznych oprócz wszędobylskiego Yarla!
Sprawiedliwie musi być! Lakosie, Krakolcie i inne Panie do boju....
Ja tam też na zaocznych fajne mordki widziałam!
A jest jeden fajny [naszej Asi z dziennych]! Ładnutki! Jego też trzeba mominować! Krecz.... tak się zaczyna jego nazwisko! Tylko z głowy mi imię wyleciało! Pomóżcie!
I jeszcze widziałam tam jednego fajooskiego! Tylko tego to już kompletnie nie kojarzę inicjałów, chyba trochę starszy od naszej młodzieży... Sin pomóż a jak nie to w pon. zrobię selekcję w szkole!
Sprawiedliwie musi być! Lakosie, Krakolcie i inne Panie do boju....
Ja tam też na zaocznych fajne mordki widziałam!
A jest jeden fajny [naszej Asi z dziennych]! Ładnutki! Jego też trzeba mominować! Krecz.... tak się zaczyna jego nazwisko! Tylko z głowy mi imię wyleciało! Pomóżcie!
I jeszcze widziałam tam jednego fajooskiego! Tylko tego to już kompletnie nie kojarzę inicjałów, chyba trochę starszy od naszej młodzieży... Sin pomóż a jak nie to w pon. zrobię selekcję w szkole!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Havoc
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ogłaszam nowe zasady naszych wyborów!!
Proszę nie wysyłać do przewodniczącej komisji żadnych smsów pt" To co? konkurs mistera mam już w kieszeni?" Bo będę dyskwalifikować takie osoby! Żadnych agitacji na GG i innych tego typu spraw!!
To był taki niewinny żarcik sytuacjyjny! Możecie, możecie trzeba sie jakoś zareklamować! I pokazać od dobrej strony!!
Niech będzie o Was głośno, nieważne co mówią byle mówili dużo!
Trzeba zanotować się w pamięci maszyny losującej.........
Oj dziewczyny naszykujecie się teraz na to, że będa chcieli sie przypodobać każdej z Was!
Ale wiecie to może być nawet miłe.....
Musimy szukać dobrych stron tych wyborów..... 
Proszę nie wysyłać do przewodniczącej komisji żadnych smsów pt" To co? konkurs mistera mam już w kieszeni?" Bo będę dyskwalifikować takie osoby! Żadnych agitacji na GG i innych tego typu spraw!!
To był taki niewinny żarcik sytuacjyjny! Możecie, możecie trzeba sie jakoś zareklamować! I pokazać od dobrej strony!!
Niech będzie o Was głośno, nieważne co mówią byle mówili dużo!
Trzeba zanotować się w pamięci maszyny losującej.........
Oj dziewczyny naszykujecie się teraz na to, że będa chcieli sie przypodobać każdej z Was!
-
sinar
- Loża WSR

Ten "Asiny" to oczywiscie Piotrek Kreczmanski SRz1 zwany rowniez przez Asie_mi Kreczem. Drugiego w ogole nie kojarze. Jakies znaki szczegolne poproszeHappy pisze:Lakosie, Krakolcie i inne Panie do boju....
Ja tam też na zaocznych fajne mordki widziałam!![]()
Btw to Laskosia nie Lakosia. Hehe z takim nazwiskiem/nickiem trzeba sie urodzic. Jak znalazl do wyborow Miss
Ostatnio zmieniony 23 lip (sob) 2005, 20:34:38 przez sinar, łącznie zmieniany 2 razy.
-
sinar
- Loża WSR

CASE z komputra mozesz tu tylko wrzucic tylko avatara.CASE pisze:[img]F:\DCIM\100CANON\IMG_0012.jpg[/img]
Najpierw umiesc fotke tutaj http://imageshack.us a pozniej podaj link na forum. Zreszta on tam to robi polautomatic