*Darmowa reklama Toyoty Corolli Verso zajefajnego wózka
Zrobmy miss szkoly WSR!!...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

To mzoe wedlug tego toku myslenia wogule nei robic wyborow bo jak wybierac zposrod osob ktorych sie na oczy nie widzialo, a nawet jesli ktos widzial to zaglosuje na osobe ktora zna. Czyli dla dziennych istnieje male prawdopodobienstwo ze zaglosuje na kogos z zaocznych i vice *Verso.
-
seize
- Loża WSR

Megi : Dokladnie to jest jedna z drog
Havok : totez wlasnie od tego jest ankieta co by zobaczyc jak sieludzie na to zapatruja
Kali : 'zainteligentna dziewczyna' - nie chcialbym aby bylo to rozumiane jako ze mezczyzni nie lubia 'zbyt inteligentnych' - choc tak niby twierdza Kobiety. Zreszta w takim wypadku wystarczy chyba ze oprocz inteligencji Kandydatke bedzie cechowac poczucie humoru i wesole podejscie do sprawy
Havok : totez wlasnie od tego jest ankieta co by zobaczyc jak sieludzie na to zapatruja
Kali : 'zainteligentna dziewczyna' - nie chcialbym aby bylo to rozumiane jako ze mezczyzni nie lubia 'zbyt inteligentnych' - choc tak niby twierdza Kobiety. Zreszta w takim wypadku wystarczy chyba ze oprocz inteligencji Kandydatke bedzie cechowac poczucie humoru i wesole podejscie do sprawy
-
Kesonex
- WSR Guru

-
seize
- Loża WSR

Coz Hav zawsze od glosujacego zalezy czy zapozna sie z reszta Kandydatek czy tez pojdzie po najmniejszej lini oporu i wybierze kogos kogo zna lub tez mial okazje poznac.
A w drodze tych rozmow i rozwazan wlasnie mozna dojsc dotego w jaki sposob takowe wybory przeprowadzic by nie dyskryminowac zadnej z grup - czy to I czy II rok iczy to dzienni czy zaoczni - obmyslec procedure glosowania oraz poznawania Kandydatek - czyli np. czesc aspektow w drodze kontaktu i wymiany slownej na forum, a czesc na gruncie spotkan integracyjnych gdzie mozna byloby zobaczyc a takze sprobowac porozmawiac z dana Kandydatka.
A w drodze tych rozmow i rozwazan wlasnie mozna dojsc dotego w jaki sposob takowe wybory przeprowadzic by nie dyskryminowac zadnej z grup - czy to I czy II rok iczy to dzienni czy zaoczni - obmyslec procedure glosowania oraz poznawania Kandydatek - czyli np. czesc aspektow w drodze kontaktu i wymiany slownej na forum, a czesc na gruncie spotkan integracyjnych gdzie mozna byloby zobaczyc a takze sprobowac porozmawiac z dana Kandydatka.
-
Kesonex
- WSR Guru

Nie boje sie tego ...wydaje mi sie ze nie ma ludzi madrzejszych sa poporstu lepsi w jakiejs dziedzinie nie mozna byc madrzejszym od kogos poprostu pewne rzeczy wie sie lepiej i mozna sie uzupelniac na tym polegaja chyba zwiazki.....megi80 pisze:pytanko do meskiego grona:
czy lubilibyscie lub lubicie jak kobieta jest madrzejsza od was![]()
-
seize
- Loża WSR

Wszystko zalezyjak owa madroscia emanuje itd.megi80 pisze:czy lubilibyscie lub lubicie jak kobieta jest madrzejsza od was![]()
Ja np. nie widzialem - przyklad zaczerpniety z zycia jednak fakt faktem nie z plazczyzny 'zwiazku' - problemu w sytuacji gdy to Kobieta byla dla mnie chodzaca 'ksiego wiedzy' zzakresu informatyki i wzgledem Nij ja bylemw swoim ogladzie lewie 'malym robaczkiem' - w sposob najmniejzy nie wplywalo to na przebieg kontaktow w sposob negatywny a wrecz przeciwnie zawsze sie mozna bylo poradzic iliczyc na wyrozumiala i ciekawa odpowiedz
Zreszta jak ja mam nie lubic inteligentnych Kobiet - w koncu kazdy facet chce by Kobieta go rozumiala i rozumiala slowa wychdzace z jego ust
-
Kesonex
- WSR Guru

Jedna sie ymadrza w tym druga w innym na tym polega uzupelnianie sie ot co i kolo sie kreci....a szukac jush nie musze:)megi80 pisze:dobrze kombinujesz ale nie zawsze jest tak piekniebo jedna ze strony moze sie wymadrzac (albo tylko sie tak wydaje), albo tworzy sie w zwiaskach jakas chora konkurecja
![]()
ale trzeba szukac dotad az sie znajdzie
Jesli jednak okaze sie ze kiedys cos peknie wypadna szprychy to jush szukac nie bede ot co .....kwinta
-
Kesonex
- WSR Guru

Zwlaszcza piwo podaj kobieto wypierz mi skarpetki??!!Happy pisze:seize pisze:Zreszta jak ja mam nie lubic inteligentnych Kobiet - w koncu kazdy facet chce by Kobieta go rozumiala i rozumiala slowa wychdzace z jego ust![]()
![]()
Nieee inteligentne widza zbyt wiele rzeczy w tym dlatego sam sobie piore i sam piwo przynosze dobrze schlodzone
W tym bym nie liczyl na inteligencje:)