Jak zarabiać w internecie?

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
kuki
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Jak zarabiać w internecie?

Post autor: kuki » 17 paź (pn) 2005, 19:33:39

Choć jest to trochę oklepany temat.Jednakże dla znawców sprawy podejrzewam, że nie będzie stanowiło kłopotu sasugerowanie tu kilku skutecznych metod zarobku. Myślę, że każdy odwiedzający tego posta może mieć kilka ciekawych pomysłów i ze względu na szeroko pojętą solidarność zasilić ten temat swoją metodą.

creep
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: creep » 17 paź (pn) 2005, 20:05:11

Jezeli ktos jest np. grafikiem, programista, copywriterem... moze stworzyc swoje portfolio online i probowac szukac w sieci zlecen jako freelancer.
Jest wiele zagranicznych serwisow, ktore organizuja wszelkiego rodzaju przetargi... itp. Tym sposobem mozna zarabiac pieniadze nie ruszajac sie z domu, w dodatku pracowac dla klientow np. z USA, ktorzy znacznie wiecej placa niz przecietna firma w Polsce.

Jezeli ktos jest posiadaczem jakiejs dobrej www, moze zarabiac na reklamach np. kontekstualnych adsene.
W Polsce to dopiero sie rozwija, natomiast za granica mozna juz z tego spokojnie wyzyc!

POwIEr
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: POwIEr » 21 paź (pt) 2005, 00:18:37

odemnie np kupili troche zdjec bo wystawiam je w galerii :) trzeba sie chyba pokazywac :roll:

qufix
Nowy(a)

Post autor: qufix » 12 lis (sob) 2005, 19:54:55

Zarabianie w internecie... nie wierzysz? -> DOWODY WYPŁAT!!!

http://hajswsieci.haa.pl -> na stronie znajdziesz opisy firm GPT: Read, Click, Promote, Refresh, Surf... oraz E-banków, a także DOWODY WYPŁAT!!! Szczególnie polecam:
- 12dailypro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- VivaSurf!!!
- Cash-Station!!!!!
- StormOfCash
- Klamm!!!
- Mesmerizing-Mails!!!!!
- Hihawke
- Nobannerzone

Wszystko znajdziecie na stronie... Jezeli czegos nie znajdziesz -> prosze nie krepuj sie i skontaktuj sie ze mna... poczte sprawdzam kilka razy dziennie... Razz.

UWAGA!!!! BEZ SCIEMY... nie proponuje wam MLM'ow i SCAM'ow... proponuje firmy ktore mi wyplacily... lub w ktorych sam jestem... Stracic nie mozecie... oprocz kilku wolnych chwil... no ale lepiej chyba cos zarobic niz grac caly czas w doom'a lub quake'a... hehe... choc niektorzy moga sie niezgodzic... ;P. Nie obiecuje kokosow (bzmi tandetnie i oklepanie ale... to niestety prawda), poczatki beda trudne... ale potem coraz lepiej...!!!

PS. Tez kiedys do tego sceptycznie podchodzilem... tez pare firm mnie oszukalo, ale teraz jestem madrzejszy o doswiadczenia... i wiem jakie firmy wybierac... i ze zarobic sie da... ale trzeba umiec... i wiedziec gdzie.

PS2. Ogolnie Polacy podchodza do tych spraw bardzo sceptycznie... co widac na kazdym kroku w calym internecie... inne narodowosci jakos wieksza maja chec i mobilizacje... no ale nie mi osadzac...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lis (sob) 2005, 20:11:33

Masz racje dlatego polecamy wrzucac takie ogloszenia na fora np. niemieckie albo brytyjskie. Milego spamowania :D

qufix
Nowy(a)

Post autor: qufix » 12 lis (sob) 2005, 20:54:03

I wlasnie poniekad dzieki takim osobom Polacy zostana nieuswiadomieni... -> ... a tak na powaznie to nie wzroszylem sie... zawsze znajdzie sie ktos kto skrytykuje... przyzwyczailem sie... Poza tym... mowisz za siebie... moze ktos skorzysta... moje prawo - dac temat... twoje - skrytykowac to... nie obrazam sie... :).

PS. Cos mi sie nasunelo... taka mysl... niektorzy sa tak bardzo tozsami z sytuacja w kraju i rzadzacymi... : Najpierw kazecie nam pisac na obcych forach... a potem pracowac w obcych krajach... widac w Polsce nie mozna nie tylko pracowac normalnie ale tez i postow na forach pisac... hehe :] -> zobaczycie - wszyscy pouciekaja... (to bylo tak out off topic ale wydaje mi sie, ze warto sobie pewne ogolne rzeczy przemyslec...).

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lis (sob) 2005, 21:24:18

Qufix i masz racje czlowieku ja stad spadam jak tylko pokoncze szkoly :D I bede spamowal za granica na cudzoziemskich forach. Tam przynajmniej zarobisz :] Ja sie wz"U"szyłem czytajac Twojego posta bo jestes jedyna osoba ktora widzi jaka naprawde sytuacje mamy w kraju, w tym temacie i dalej chce zostac. Powodzenia!

qufix
Nowy(a)

Post autor: qufix » 12 lis (sob) 2005, 22:02:56

Dzieki... to sie chyba nazywa patriotyzm... hehe... :P.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lis (sob) 2005, 22:07:50

Zgadzam sie jestes patriotą i za to Cię cenię, ja humanoidem ktory wie ze musi z czegos zyc dlatego jestem realista ]:->

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 12 lis (sob) 2005, 22:37:13

Havok się zawsze wzrusza wszystkim czym sie da :D a ostatnio wzrusza się tez wg. teorii wzruszenia jedneog z wykładowców WSR :P :D

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lis (sob) 2005, 22:42:05

Masz racje HAVOK wzrusza sie wszystkim czym sie da tylko kto to jest?? Czyzbym mial jakas nieudolna konkurencje tutaj w WSR. No no trzeba sie bardziej postarac zeby zyskac pseudo ktore wyparlo juz moje prawdziwe imie praktycznei z uzytku od 9 lat :twisted: Tak w nawiasie ten jedyny prawdziwy to HAVOC reszta to tandetne podrobki zaufajcie mi. Nikt tak nei jezdzi po calosci i nie kroi skalpelem opini na forach jak ja :P :twisted:

ODPOWIEDZ