grafika X zaoczne - integracja
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Sorry, nie wiem kto to Gilmour. A jak już będę wiedział, to zagram to lepiej od niego i zaśpiewam też, więc nie rzucaj pochopnych obietnic. A swoją droga to wolę zwykły czteropak Żywca. Albo pół litra i gęś....albo dwa wina i pół kilo podwawelskiej.... ech, rozmarzyłem się.....gniewny pisze:Case grasz na akustycznej?
za gust muzyczny stawiam ci Franziskanera, jak zagrasz utwór jak Gilmour.. wyciągając wokalem.. stawiam kegę.
-
- Ekspert
Bój się nic -> czekaj na sobotęCASE pisze:Sorry, nie wiem kto to Gilmour. A jak już będę wiedział, to zagram to lepiej od niego i zaśpiewam też, więc nie rzucaj pochopnych obietnic. A swoją droga to wolę zwykły czteropak Żywca. Albo pół litra i gęś....albo dwa wina i pół kilo podwawelskiej.... ech, rozmarzyłem się.....gniewny pisze:Case grasz na akustycznej?
za gust muzyczny stawiam ci Franziskanera, jak zagrasz utwór jak Gilmour.. wyciągając wokalem.. stawiam kegę.
-
- Czasami coś napisze
""How, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
Year after year"
David Gilmour, Pink Floyd.
NIe wiedząc kto to jest odważne stawiasz tezy.... więc będzie zabawnie.
... piwo postawię..a gęś .. niech cię kopnie
na marginesie warto wiedzieć coś więcej o używanych podpisach.
Year after year"
-
- Ekspert
Stary, znam utwór, gram go dobrze, śpiewam nieco lepiej od tego człowieka , a że nie wiem jak się nazywa: cóż, mnie bawi muzyka, a nie uczenie się na pamięć składów zespołów... tym bardziej, że nie ejstem fanem PF, po prostu uwielbiam ten utwór. I nie piwo, tylko czteropak Żywcagniewny pisze:""How, how I wish you were here
Year after year"
Rany, co za jad i złośliwość z tego zieje.... no nie wiem jak inni, ale ja to mocno czuję. A nie chciałabyś posłuchać?Happy pisze: Miłej zabawy.
Swoją droga, znając moje szczęście, to w sobotę będę miał milion różnych zajęć, i czas na wszystko z wyjątkiem imprezy. Tak się coś obawiam (i teraz czekam na tekst Happy: "O, to może wpadnę")
Czemu Ty mnie tak nie lubisz? Ludzie się zmieniają....
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
Happy, a może to co jest TERAZ to moja prawdziwa natura, a wczesniejsze gówniarskie zachowania to po prostu próba wiejskiego lansu? Hę? Zresztą, nieważne. Szkoda widzę czasu i zachodu....Happy pisze:Jestem nieufna. Muszę być przekonana na 100% to zmienię nastawienie. Generalnie trudno zmienić swój charakter o 360 stopni. Nie wierzę w takie przemiany. Czekam kiedy objawi się prawdziwa natura. Szczerze mówiąc osobiście nic nie mam, ale szczerze przyznaj, że nieźle na to zapracowałeś...