...więc kto już się zapisał? (ja) ;>
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
Chciałbym się zapisać na grafikę, bardzo kręci mnie ta szkoła, nie widzę siebie gdzie indziej, ale nie jestem z Warszawy tylko ze Śląska 9a tam nie ma tego typu szkoły:() i mam bardzo powazny problem... nie mam gdzie mieszkać O ile za studia bym mógł płacić to już za mieszkanie nie bardzo... Jeszcze zobacze co da sie zrobić... marne szanse buuu.... Potem to już bede za stary
-
- Wyrocznia WSR
Na WSR nigdy nie jesteś za stary!! Różni ludzie się tu uczą, ludzie prosto po szkole sredniej ale i tacy co studiują gdzieś jeszcze i tacy, którzy mają swoje firmy i dorastające dzieci!
Wszyscy czują sie tu jednakowo dobrze, nie wyczuwa sie różnicy wieku!
Wszyscy się dogadują, jest jak u mamy!
Ale czym prędzej złapiesz bakcyla tym lepiej! Postaraj się jakoś, może przyjedź na dni otwarte i wykładowcy Ci coś doradzą!
Wszyscy czują sie tu jednakowo dobrze, nie wyczuwa sie różnicy wieku!
Wszyscy się dogadują, jest jak u mamy!
Ale czym prędzej złapiesz bakcyla tym lepiej! Postaraj się jakoś, może przyjedź na dni otwarte i wykładowcy Ci coś doradzą!
-
- Początkujący(a)
. mam pytanka:
czym rozni sie tryb rozpoczecia nauki we wrzesniu a w pazdzierniku
wypelnilem formularz na stronie i zrobilem wplate zostalo mi tylko zalatwic ladne zdjecia i bede mial wszystki epotrzebne dokumenty :
.czy np: moj brat moze przyniesc domukenty (jesli wypelnialem formularz na stronie to tylko dowod [paszport] , swiadectwo ukonczenia sredniej, zaswiadczenie od lekarza, dowod wplaty ??) czy ja musze sie tam udac osobiscie??
czym rozni sie tryb rozpoczecia nauki we wrzesniu a w pazdzierniku
wypelnilem formularz na stronie i zrobilem wplate zostalo mi tylko zalatwic ladne zdjecia i bede mial wszystki epotrzebne dokumenty :
.czy np: moj brat moze przyniesc domukenty (jesli wypelnialem formularz na stronie to tylko dowod [paszport] , swiadectwo ukonczenia sredniej, zaswiadczenie od lekarza, dowod wplaty ??) czy ja musze sie tam udac osobiscie??