topicowe wysypisko
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Mysha
- Ekspert

przyznam sie ze moje tez sa na odwal sie. tzn nei dokonca moze, napisalam w grach o grze still life i jest tam az jedna odpowiedz
+ 1 moja to juz 2
no i ruchu zadnego. Przynajmniej juz wiem dlaczego rok temu jak sie zarejestrowalam na poczatku wakacji na forum bylo spokojnie i nagle w polowie zrobilo sie duszno i parno i ruchliwie tez
wiecie to juz taka coroczna tradycja 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Mamy inną teorię dlaczego forum ożyło nieznacznie!
Po prostu pojawiło się na nim mnóstwo tematów plotkarskich!
A ludzie lubują się w czytaniu takich rzeczy! Im bardziej plotkarski topik tym więcej wyświetleń (sami sprawdźcie)! Mówię Wam jak chcecie mieć poczytne topiki to wynajdujcie jakieś intrygujące (pikantne) wątki!
To zawsze jest chwytliwe. Ludzie uwielbiają żyć cudzym życiem....
A potem pławić się w cudzej chwale.... Nudnych wątków nikt Wam nie przeczyta.... (no w każdym bądź razie mniej osób)
Tylko trzeba zachowywać się godnie! I nie sprawić nikomu przykrości oczywiście....
To była porada psychologa!
8O
Po prostu pojawiło się na nim mnóstwo tematów plotkarskich!
A ludzie lubują się w czytaniu takich rzeczy! Im bardziej plotkarski topik tym więcej wyświetleń (sami sprawdźcie)! Mówię Wam jak chcecie mieć poczytne topiki to wynajdujcie jakieś intrygujące (pikantne) wątki!
Tylko trzeba zachowywać się godnie! I nie sprawić nikomu przykrości oczywiście....
To była porada psychologa!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

To ja podbijam swoją cenę jako psycholog dyplomowany!
Na 199,99 zł (ale już za to bez żadnych opłat dodatkowych i bez prowizji
). Niech Wam dzieciaczki pójdzie na zdrowie i w poczytnoś topików
!
A Ty Keso zdziwiłbyś się jakimi faceci potrafią być plociuchami.....
Znacznie większymi niż kobietki!
(kryptoplotek-nowe określenie mężczyzny) 
Na 199,99 zł (ale już za to bez żadnych opłat dodatkowych i bez prowizji
A Ty Keso zdziwiłbyś się jakimi faceci potrafią być plociuchami.....
Znacznie większymi niż kobietki!
Ostatnio zmieniony 20 lip (śr) 2005, 19:34:47 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kesonex
- WSR Guru

Tak wiem sam to czuje po sobie chocby po ilosci postow ktore nagle zaczynaja mnei dobijac ze az tyle ich jest jezoooooo:)
Wiesz sa fshyscy faceci i i faceci zalezy czy zaliczamy sie do tych wszystkich czy do reszty.Zycie nauczylo mnei raczej pewne rzeczy traktowac z dystansem wiec spoko spoko dam se rade:)
Wiesz sa fshyscy faceci i i faceci zalezy czy zaliczamy sie do tych wszystkich czy do reszty.Zycie nauczylo mnei raczej pewne rzeczy traktowac z dystansem wiec spoko spoko dam se rade:)
-
seize
- Loża WSR

/narcyz_mode:onHappy pisze:Mamy inną teorię dlaczego forum ożyło nieznacznie!
Tak, tak wiem ... Ja sie pojawilem..
/narcyz_mode:off
Zawsze tez mozna przyjrzec sie wynikom mini rankingu : TUTAJHappy pisze:Im bardziej plotkarski topik tym więcej wyświetleń (sami sprawdźcie)! Mówię Wam jak chcecie mieć poczytne topiki to wynajdujcie jakieś intrygujące (pikantne) wątki!![]()
Hmm... tia zobaczymy bo jak widze 'telenowele' bardzo Ci sie podobajaHappy pisze:Tylko trzeba zachowywać się godnie! I nie sprawić nikomu przykrości oczywiście....
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
visenna-chan
- Zaczyna działać