Jaki jesteś znak...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Hehe i kto jest teraz najlepszy No kto jak nie Raki
No do domu jeszcze nie dotarlem ale horoskop Tyma zgadza sie co do joty. No moze pomijajac drobny fakt ze u Ciebie Hav jest dokladnie ten sam blad w druku co u mnie. Bo zamiast Wagi powinien byc Rak
PS. Inne Raczki do roboty glosowac i sie ujawniac. Bo jak znam to nasze towarzystwo na forum i w szkole to zaraz przyglosuja Wodniki (Marzena, Mefju, Pesca, Seize, Visenna) i Strzelce (Regis, Mieze, Neema, Zyrafa). Coz nie da sie ukryc jest ich tu troche ale narazie wygrywamy
No do domu jeszcze nie dotarlem ale horoskop Tyma zgadza sie co do joty. No moze pomijajac drobny fakt ze u Ciebie Hav jest dokladnie ten sam blad w druku co u mnie. Bo zamiast Wagi powinien byc Rak
PS. Inne Raczki do roboty glosowac i sie ujawniac. Bo jak znam to nasze towarzystwo na forum i w szkole to zaraz przyglosuja Wodniki (Marzena, Mefju, Pesca, Seize, Visenna) i Strzelce (Regis, Mieze, Neema, Zyrafa). Coz nie da sie ukryc jest ich tu troche ale narazie wygrywamy
-
- Ekspert
a ja jestem STRZELEC i jak strzele to sie przewróci ;]. Uważam, że strzelający znak zodiaku jest bardzo kreatywny, ma rozbudowana wyobraźnię i jest ciekawy świata. Chętnie podejmuje dyskusje na powazne tematy, ale nie obcy jest mu poczucie humoru, jak i krótkie, b ezznaczenia pogaduchy. To nie tylko mogłam stwierdzić na swoim przykładzie- sprawdza się u wielu strzlców, ale znak zodiaku może naprawdę pokazac kim jesteśmy? przecież gdyby tak było, to normalnie nudy po całej linii.
ja to wogóle zajebista jestem. Mam urodziny 1 grudnia... światowy dzień AIDS. Tylko bez skojarzeń, bo się badałam i zdrowa jestem . Po prostu lubię, jak ludzie się krzywią gdy im mówie o święcie w tym samym dniu co moje urodziny.
No i urodziłąm się w sobote, czyli najlepszego dnia w tygodniu o godz 11:30 w Żyrardowie.
co do Horoskopu Tyma- nie uwierzycie,l ale część wydaje się bardzo prawdziwa np. znak barana, chociaz koziorożec to chyba nie trafiony :/. a co do tego mojego strzelczyka (wogóle tot ak nazywał się mój kumpel w podstawówce) to kurde no fajnie... kiedyś sie tym anarchista do jasnej ciasnej było, a teraz to tylko jestem gumowym kaloszem jeżeli chodzi o polityke i mozna powiedzieć, że jestem dodatkowo aspołeczna.
to taki króti wywód, bo zrobiłam sobie przerw w pisaniu P.D.
ja to wogóle zajebista jestem. Mam urodziny 1 grudnia... światowy dzień AIDS. Tylko bez skojarzeń, bo się badałam i zdrowa jestem . Po prostu lubię, jak ludzie się krzywią gdy im mówie o święcie w tym samym dniu co moje urodziny.
No i urodziłąm się w sobote, czyli najlepszego dnia w tygodniu o godz 11:30 w Żyrardowie.
co do Horoskopu Tyma- nie uwierzycie,l ale część wydaje się bardzo prawdziwa np. znak barana, chociaz koziorożec to chyba nie trafiony :/. a co do tego mojego strzelczyka (wogóle tot ak nazywał się mój kumpel w podstawówce) to kurde no fajnie... kiedyś sie tym anarchista do jasnej ciasnej było, a teraz to tylko jestem gumowym kaloszem jeżeli chodzi o polityke i mozna powiedzieć, że jestem dodatkowo aspołeczna.
to taki króti wywód, bo zrobiłam sobie przerw w pisaniu P.D.
-
- Ekspert
marketing zodialny
Glosowalem na bliznieta i co? To tylko ja jeden, psia mac cholera gemini?.
-
- Loża WSR
Andy Ato akurat jest na saksach w Anglii wiec pewnie trzeba poczekac az wpadnie do jakiejs biblioteki w Leicester
Przypomialo mi sie ze mamy jeszcze troche Raczkow w szkole i na forum. Lordzie Drieviousie do raportu Prosimy o glosa
Esme moja mila cos mi sie wydaje ze tu zerkasz w przerwie na magisterke Nie udawaj ze nie Pamietaj zaglosuj Raq-Nieboraq Sciskam
Przypomialo mi sie ze mamy jeszcze troche Raczkow w szkole i na forum. Lordzie Drieviousie do raportu Prosimy o glosa
Esme moja mila cos mi sie wydaje ze tu zerkasz w przerwie na magisterke Nie udawaj ze nie Pamietaj zaglosuj Raq-Nieboraq Sciskam
-
- Ekspert
biznes astralny pieją pieją kury nie mają koguta
Ale ale Sinarze, Bliźnięta powinno się liczyć podwójnie, przecież jest nas dwóch / dwoje
-
- Ekspert
folklor artystyczno-medialny
"Pieją kury pieją nie mają koguta,
Oj ładna to jest ładna biłgorajska nuta"
A tak jakoś sobie pod nosem nucę 8O
Oj ładna to jest ładna biłgorajska nuta"
A tak jakoś sobie pod nosem nucę 8O
-
- Loża WSR
Re: biznes astralny pieją pieją kury nie mają koguta
Czy to znaczy Andy ze masz jakies alter ego? A gdzie on sie ukrywa?andy pisze:Ale ale Sinarze, Bliźnięta powinno się liczyć podwójnie, przecież jest nas dwóch / dwoje
-
- Ekspert
Nieznośna lekkość bytu
Wiesz Sinar, kurcze z tym to jest problem. Taki mianowicie, że jeszcze ani razu nie udało nam się spotkać
-
- Wyrocznia WSR
Ej no Koziołki do boooju! Sławex, Magda R., Mysha, Mariusz 182, Peter M. do roboty głosować mi tu! Nasze copywritery wykładowe tez by mogły! W kupie cieplej! Oddawać głosy bo tu jakaś walką zacięta sie toczy! No do boju Koziorożce do boju! Przecież nas nie trzeba zagrzewać do walki! I tak jestesmy najlepsi, najsolidniejsi, najsłowniejsi, najbardziej ambitni, najodpowiedzialniejsi, najlepiej się uczymy i w ogóle naj a przy tym najskromniejsi!
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać