Majówka 2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
ja to tez wogole myslalam nad jakims pojezierzem, ale ból polega na tym, że niestety turytstyka jest dość słabo rozwinieta w takim sensie, ze jak cos zawiera 40 miejsc noclegowych to ma ***, albo jest zwyklym schroniskiem. a miejsca takie jak morze czy gory maja bardziej rozwinieta infrastrukture. dlatego myslę, ze morze byloby fajnym pomysłem, chociaz z 2giej strony tam zawsze chlodniej...
jakie macie jeszcze propozycje?
ja myslalam nad Fromborkiem albo czyms takim...
jakie macie jeszcze propozycje?
ja myslalam nad Fromborkiem albo czyms takim...
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
jakbys czytal to co napisałam wczesniej to bys wiedzial o co chodzi
nie nie ma rezerwacji, chodzi o to ze my potezebyjemy czegos duzego albo chociaz sporego a nie 7 miejsc noclegowych a jak cos ma duzo to jest tak jak Domi napisala; Hotelem Golebiewskim albo czyms w tej cenie
Tzn ja costam szukałam wczoraj na zajeciach z worda i powerpointa, ale pobieznie, wiec nie mowie ze tak jest na bank
nie nie ma rezerwacji, chodzi o to ze my potezebyjemy czegos duzego albo chociaz sporego a nie 7 miejsc noclegowych a jak cos ma duzo to jest tak jak Domi napisala; Hotelem Golebiewskim albo czyms w tej cenie
Tzn ja costam szukałam wczoraj na zajeciach z worda i powerpointa, ale pobieznie, wiec nie mowie ze tak jest na bank
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
no jest to jakis pomysł wybacz, ale nie skupiałam sie tylko na tym, jest mnostwo wazniejszych rzeczy w tej chwili hehezielonyszerszen pisze: czytalem i wiem o co Ci chodzi ale na mazurach są miejsca gdzie jest kilka domków obok siebie które można wynająć.
więc nie widzę problemu tylko trzeba chcieć.
-
- Wyrocznia WSR
Ej no na 100% są na Mazurach jakieś duże ośrodki. Które kiedyś albo i do dziś służą jako ośrdoki wczasów pracowniczych! Wiem że Policja ma tam duży ośrdoek. Może pozwolą tam zamieszkać młodzieży a i wychowawcy mieli by łatwiej bo dzieciaczki były by pod specjalnym nadzorem...
Także jak to mówią szukajcie a znajdziecie a ja sprobóję wgłębić się w zasoby mojej pamięci i poszukać śladów pamięciowych gdzie coś takiego widziałam!
Jest i dość duży pensjon w Białowieży bo mieszkałam w chatce obok niego, ale dość drogi pamiętam, że był. Bo jak duże to i droższe. Tylko w Białowieży jest jedna nieprzyjemna rzecz a mianowicie dużo gzów, much końskich, którę kąszą niemiłosiernie. Ale okolica piękna, skanseny, żubry, miejsce mocy... Ach. Pięknie tam jest. Cerkwie prawosławne. Uwilebiam tam rowerzyć!
Także jak to mówią szukajcie a znajdziecie a ja sprobóję wgłębić się w zasoby mojej pamięci i poszukać śladów pamięciowych gdzie coś takiego widziałam!
Jest i dość duży pensjon w Białowieży bo mieszkałam w chatce obok niego, ale dość drogi pamiętam, że był. Bo jak duże to i droższe. Tylko w Białowieży jest jedna nieprzyjemna rzecz a mianowicie dużo gzów, much końskich, którę kąszą niemiłosiernie. Ale okolica piękna, skanseny, żubry, miejsce mocy... Ach. Pięknie tam jest. Cerkwie prawosławne. Uwilebiam tam rowerzyć!