"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Niestety zgodnie z harmonogramem p. Sławka Wojtkowskiego nie ma w sobotę. Będzie dostępny tylko w niedzielę. Możesz zostawić indeks zaufanej koleżance lub koledze, którzy uzyskają wpisy za Ciebie.alimak_kliw pisze:We wspomnianej rozpisce na dni 4 i 5 lutego nie widzę nazwiska pana Wojtkowskiego w sobotę. Czy to znaczy że wogóle go nie będzie? Zależy mi tylko na wzięciu dwóch wpisów, żeby nie jechać w niedziele przez pół zamrożonej Warszawy tylko po to...
-
- Początkujący(a)
Ponawiam:
Mam pytanie do grup FOTO (niezwiązane ze szkołą) - w pracy dostałam za zadanie przygotowanie mini studia, w którym będziemy wykonywać zdjęcia produktów (konkretnie odzieży - na manekinie i "na płasko").
- co powinnam dodać do listy zakupów (oprócz aparatu) ??
- jakie mniej więcej są ceny tych akcesoriów lub gdzie mogę znaleźć taka wycenę ??
Pliisssss
Mam pytanie do grup FOTO (niezwiązane ze szkołą) - w pracy dostałam za zadanie przygotowanie mini studia, w którym będziemy wykonywać zdjęcia produktów (konkretnie odzieży - na manekinie i "na płasko").
- co powinnam dodać do listy zakupów (oprócz aparatu) ??
- jakie mniej więcej są ceny tych akcesoriów lub gdzie mogę znaleźć taka wycenę ??
Pliisssss
-
- Początkujący(a)
hmm z racji iz termin o ktorym wspominal Pan Waczko uplynal 2,5 tyg temu chcialem sie spytac czy moze pojawily sie jakies informacje co do wynikow i ocen z Reklamy TV SRz1 i TVz1? Pytam poniewaz z tego co bylo mowione wynika iz w ten weekend sa ostatnie wpisy i poprawki a od poniedzialku zapisy na zajecia... co ciezko bedzie wykonac nie wiedzac czy ma sie zaliczone wszystkie przedmioty...
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Warsztaty learningowe można zaliczyć w WSR tylko przy okazji rozpoczęcia roku szkolnego. Jeśli do tej pory nie udało Ci się zaliczyć tego przedmiotu to będziesz mogła to uczynić dopiero we wrześniu.littleadusia pisze:Czy ktośmi odpowie?Juz 3 raz pytam:)
Czy wiadomo już coś,co z warsztatami learningowymi? kiedy beda w tym semestrze,poniewaz musze je zaliczyc gdyz przegapiłąm je w tym semestrze i nie mam oceny,a w czerwcu chce podejsc do egzaminu państwowego...
W sprawie możliwości przystąpienia do egzaminu OKE, pomimo niezaliczonego przedmiotu, proszę o kontakt osobisty z dyrektorem szkoły p. Sławkiem Wojtkowskim.
-
- Loża WSR
zajrzyj tutajWolf pisze:hmm z racji iz termin o ktorym wspominal Pan Waczko uplynal 2,5 tyg temu chcialem sie spytac czy moze pojawily sie jakies informacje co do wynikow i ocen z Reklamy TV SRz1 i TVz1? Pytam poniewaz z tego co bylo mowione wynika iz w ten weekend sa ostatnie wpisy i poprawki a od poniedzialku zapisy na zajecia... co ciezko bedzie wykonac nie wiedzac czy ma sie zaliczone wszystkie przedmioty...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#181580
-
- Loża WSR
Re: PYTANIE O WPISY...
zajrzyj tutajbalbiszonek pisze:Dzień dobry bardzo...
Czy ktoś mógłby usystematyzować moją wiedzę w temacie kto gdzie kiedy i o której będzie robił wpisy z poszczególnych przedmiotów...Jest powiedzmy kilka informacji ale są porozrzucane, czasem niespójne. Może jakieś jedno, konkretne info np od S.W??????????
Z góry dziękuje...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopic-5254-60.html
-
- Początkujący(a)
dziekujezielonyszerszen pisze:zajrzyj tutajWolf pisze:hmm z racji iz termin o ktorym wspominal Pan Waczko uplynal 2,5 tyg temu chcialem sie spytac czy moze pojawily sie jakies informacje co do wynikow i ocen z Reklamy TV SRz1 i TVz1? Pytam poniewaz z tego co bylo mowione wynika iz w ten weekend sa ostatnie wpisy i poprawki a od poniedzialku zapisy na zajecia... co ciezko bedzie wykonac nie wiedzac czy ma sie zaliczone wszystkie przedmioty...
-
- Początkujący(a)
Wolf pisze:dziekujezielonyszerszen pisze:zajrzyj tutajWolf pisze:hmm z racji iz termin o ktorym wspominal Pan Waczko uplynal 2,5 tyg temu chcialem sie spytac czy moze pojawily sie jakies informacje co do wynikow i ocen z Reklamy TV SRz1 i TVz1? Pytam poniewaz z tego co bylo mowione wynika iz w ten weekend sa ostatnie wpisy i poprawki a od poniedzialku zapisy na zajecia... co ciezko bedzie wykonac nie wiedzac czy ma sie zaliczone wszystkie przedmioty...
dziękować... niskie ukłony...to się nazywa profesjonalne podejście ...super...
-
- Początkujący(a)
Re: PYTANIE O WPISY...
to tu miałam dziękować...jeszcze raz ukłony-pełna profeskazielonyszerszen pisze:zajrzyj tutajbalbiszonek pisze:Dzień dobry bardzo...
Czy ktoś mógłby usystematyzować moją wiedzę w temacie kto gdzie kiedy i o której będzie robił wpisy z poszczególnych przedmiotów...Jest powiedzmy kilka informacji ale są porozrzucane, czasem niespójne. Może jakieś jedno, konkretne info np od S.W??????????
Z góry dziękuje...
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopic-5254-60.html
-
- Nowy(a)
-
- Zawsze coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ale myślę, że i sekretariat...
Zawsze najlepiej zostawić indeks zaufanej koleżance lub koledze, który będzie w szkole w niedzielę. Ale myślę, że i sekretariat pomoże w takiej sytuacji.comeback_girl pisze:Mam pytanie co do wpisów z reklamy prasowej i promocji. Nic nie poprawiam, przychodzę tylko po wpis do szkoły. Czy jest możliwość zostawienia indeksu/ wpisania przez pana Sławka w ocen w sobotę? Do szkoły dojeżdżam, dlatego nie za bardzo mi pasuje zostać na niedzielę w Warszawie tylko po 2 wpisy :<