/Happy:żeby mi to było ostatni raz/
Impreza oficjalna inaugurująca rok szkolny 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Zdjęcie Kali'ego na avatarze?!?!?
xerowka pisze:hehe, a Ja widze Kaliego na zdjęciu![]()
Happy pisze:A ja też widzę Kali'ego
Wielka mi rzecz. Wszyscy widzimy. Przecież jego avatar nietrudno zauważyć.
-
Kali
- WSR Guru

hahaha
no nie jeszcze pijaka ze mnie zrobią co za szkoła
stratowali pewnego siebie chłopaka
teraz będę musiał naprawdę zamknąć się w sobie i nie wychodzić
a takie perspektywy mnie czekały już blisko czerwona kartka była, nigdy wcześniej takowej nie dostałem, a teraz wszystko na nic
P.S.dziękuję ci jeszcze raz dobry duszku
P.S.dziękuję ci jeszcze raz dobry duszku
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Kurza stopa! To coś co Ty masz obślizgłe i cętkowate i z okropnie wyłupiastymi oczyma! No wiesz a ja mam strategię chcę cie wypędzić ze zbytniej pewności siebie, żeby Cię potem w nią wpędzić z powrotem i tak na okrągło! W torbę tego, no jak mu tam?Kali pisze:kurza twarz co to jest avatar
Ależ proszę bardzo! Wincenty Duszek!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Obślizgłe jest to foto, które mam ekspomujesz wraz z nickiem! Może byś tak wstawił tam coś bardziej podobnego do Ciebie??Kali pisze:co niby takiego jest obślizgłe![]()
to się nazywa manipulacja osobami rozchwianymi emocjonalniezostawia to trwałe urazy na psychice
A z tą psychiką już tak mnie nie kituj!
-
Kali
- WSR Guru

To coś obślizgłe nie jest obślizgłe, przedstawiam wszystkim to jest Pako gekon lamparci
I znowu muszę uciąć pogłoski chodzące po wielu głowach węże i jaszczurki nie są obślizgłe to tylko mit tak naprawdę są super w dotyku, a szczególnie węże powiem tak nie jedna dziewczyna chciała by mieć tak gładziutką i miła w dotyku skórę jak wąż
A teraz wielkie uuuuu błędne myślenie, romantycy nie mają silnej psychiki, a ja nim jestem
A teraz wielkie uuuuu błędne myślenie, romantycy nie mają silnej psychiki, a ja nim jestem