Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Załatwione
Wygląda na to, że osoby skarżące się w tym topic'u na brak dostępu do forum Komunikacja Marketingowa (mieze, Marqoni, Nicole_a) - są już załatwione. Dołączyłem Was, kochani, do grupy użytkowników Słuchacze WSR. Macie dostęp do wszystkich for (poza sekcją Przy Szkole).
Ostatnio zmieniony 22 mar (wt) 2005, 10:06:49 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: dostęp do forum naukowego
Załatwione. Dołączyłem Cię do grupy użytkowników Słuchacze WSR. Masz dostęp do wszystkich for poza specjalnymi (z sekcji Przy Szkole).Michnikus pisze:Jestem uczniem WSR i chciałbym skorzystać z forum naukowego. Ale nie bardzo wiem co mam zrobić
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Trzymajmy sie procedur
Lenko! Procedura jest taka, że musisz sie przedstawić: z imienia i nazwiska. I jeszcze na wszelki wypadek podać nazwę grupy, którą reprezentujesz.Lenka pisze:Proszę i ja o dostęp do "Komunikacji marketingowej".Do forum naukowego już nam.
Dziękuje z góry!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Przestrzegajmy procedur!
Procedura jest taka, że musisz przedstawić się z imienia i nazwiska oraz podać nazwę grupy, którą reprezentujesz.64 pisze:Proszę o dostęp do forum naukowego.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Załatwione
Wygląda na to, że osoby skarżące się w tym topic'u na brak dostępu do forum Komunikacja Marketingowa (yoasia, Grzech, Kiichigo, kitka, Doris, tiktak) - są już załatwione. Dołączyłem Was, kochani, do grupy użytkowników Słuchacze WSR. Macie dostęp do wszystkich for (poza sekcją Przy Szkole).
-
- Nowy(a)
Prośba o dostęp do forum naukowego
Proszę o uzyskanie dostępu do forum naukowego.
-
- Loża WSR
Hiehie. Tak probuj dalej. To nie jest jakies forum dla seniorow tylko Redakcja. Jakosik Cie na zebraniach redakcyjnych nie widzialem. Trzeba bylo we wlasciwym miejscu we wlasciwym czasie A gdzie Ty byles w listopadzie czy grudniu gdy w pocie przygotowywalismy material na 1. numer? A moze chcesz tez dostep do Studia The, Vahos Ringu albo Radia Antrakt. Wiesz to nie to sa zamkniete fora dla sluchaczy tylko dla czlonkow no i tych... czlonkiń Zreszta po pierwsze nic sie tam nie dzieje a po 2. to jest top secret i nie przeznaczone dla oczu niepowolanych. Zapraszam do lektury Cwiartki w przyszlosci