Mydło & powidło {wątek w trakcie porządkowania}
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Dzienny ID nie ma w tym tygodniu zajęć informatycznych i języka, bo WSR w większości pojechało na plener, a ci co zostali mają plener "warszawski", każda specjalizacja realizuje coś dla siebieanna_maria pisze:czy skoro wsr wyjechalo na plener mamy w tym tygodniu ang. i informatyczny?
W następnym tygodniu są już normalne zajęcia
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pamiętajcie, że musicie wybrać:
1 język angielski
i
1 przedmiot informatyczny
Osoby, które nie pojawiły się na żadnych listach
(ani językowych, ani informatycznych):
(ze względu na ochronę danych osobowych ograniczę się do trzech liter nazwiska )
Bąc... Paweł
Dag... Monika
Dag... Wojciech
Jan... Przemysław
Ku... Maja
Lis... Krzysztof
Łoz... Robert
Mak... Szymon
Rat... Przemysław
Rer... Magdalena
Szu... Joanna
Zda... Łukasz
Zie... Maciej
Dodatkowo poniższe osoby wybrały tylko jeden przedmiot:
Łuk... Paulina - brak informatycznego
Sie... Marlena - brak angielskiego
Proszę o PILNE dopisanie się na dostępne listy!
1 język angielski
i
1 przedmiot informatyczny
Osoby, które nie pojawiły się na żadnych listach
(ani językowych, ani informatycznych):
(ze względu na ochronę danych osobowych ograniczę się do trzech liter nazwiska )
Bąc... Paweł
Dag... Monika
Dag... Wojciech
Jan... Przemysław
Ku... Maja
Lis... Krzysztof
Łoz... Robert
Mak... Szymon
Rat... Przemysław
Rer... Magdalena
Szu... Joanna
Zda... Łukasz
Zie... Maciej
Dodatkowo poniższe osoby wybrały tylko jeden przedmiot:
Łuk... Paulina - brak informatycznego
Sie... Marlena - brak angielskiego
Proszę o PILNE dopisanie się na dostępne listy!
-
- Ekspert
----- Garść informacji -----
W sobotę/niedzielę (24/25 października) zapraszam po odbiór podpisanych umów. Tych, którzy umów jeszcze nie dostarczyli - także zapraszam, w innym celu
Ci, którzy nie pojawili się na uroczystościach w Podkowie mogą odbierać (też u mnie) swoje indeksy i legitymacje.
Każdy, kto nie podał jeszcze swojej formy płatności, proszony jest o zawitanie w moje skromne progi i wpisanie tej informacji na stosowną listę
Oczywiście czekam też na brakujące dokumenty i zapisy na zajęcia
Pamiętajcie, że na zajęciach sobotnich macie OSOBNE listy, które opatrzone są nazwą "Instytut Dziennikarstwa" (w lewym górnym rogu), a na liście powinny znaleźć się Wasze nazwiska.
W sobotę/niedzielę (24/25 października) zapraszam po odbiór podpisanych umów. Tych, którzy umów jeszcze nie dostarczyli - także zapraszam, w innym celu
Ci, którzy nie pojawili się na uroczystościach w Podkowie mogą odbierać (też u mnie) swoje indeksy i legitymacje.
Każdy, kto nie podał jeszcze swojej formy płatności, proszony jest o zawitanie w moje skromne progi i wpisanie tej informacji na stosowną listę
Oczywiście czekam też na brakujące dokumenty i zapisy na zajęcia
Pamiętajcie, że na zajęciach sobotnich macie OSOBNE listy, które opatrzone są nazwą "Instytut Dziennikarstwa" (w lewym górnym rogu), a na liście powinny znaleźć się Wasze nazwiska.
-
- Początkujący(a)
Plan zajęć
Uprzejmie proszę o informację, gdzie znajdę na forum plan zajęć dla zaocznego ID?
Nie byłam niestety na zjeździe w Podkowie Leśnej - praca Czy moglibyście skrobnąć dwa słowa, czy podczas wykładów były przekazywane jakieś bardzo ważne komunikaty o tym co na już mamy przeczytać, zrobić itd.? Jakie macie wrażenia po tym zjeździe?
Pozdrawiam
Nie byłam niestety na zjeździe w Podkowie Leśnej - praca Czy moglibyście skrobnąć dwa słowa, czy podczas wykładów były przekazywane jakieś bardzo ważne komunikaty o tym co na już mamy przeczytać, zrobić itd.? Jakie macie wrażenia po tym zjeździe?
Pozdrawiam
-
- Ekspert
Re: Plan zajęć
Plan dostaniecie do łapki w sobotę, własnie go kseruję Zajęcia sobotnie ustalacie sobie sami. W niedzielę zajęcia są od 8.30 do 18.45.balum pisze:Uprzejmie proszę o informację, gdzie znajdę na forum plan zajęć dla zaocznego ID?