"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Re: ?
pinezka1 pisze:co to za przedmiot reklama ambientowa? jakieś zagadnienia można określić bo nie wiem co to jest i czy sie zapisac
troche Googla i wszystko jasne
http://www.bullseye.webzine.pl/2007/rek ... ive-media/
-
- Czasami coś napisze
Persja pisze:Nic nie rozumiem z tej rozpiski z zajec obowiazkowych........... ???
Mam pytanie co do zajec informatycznych : czy jezeli mam juz zaliczone 4 rozne przedmioty w tym jeden powtarzał sie co semest to czy w tym semestrze moge juz sobie chodzic tylko na ten powtarzany czy musze znowu jakis calkiem nowy wybrac ?
Powie mi ktos jak jest z tymi zajeciami informatycznymi ?
-
- Początkujący(a)
no
no jak normalnie obowiązkowo musisz przez 4 semestry zaliczyć obowiązkowo 6 różnych przedmiotów informatycznych a jesli chcesz wiecej to nie ma problemu ale najlepiej dzwonic jak niejasne do sekretariatu i pytac pytacv pytac
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Ekspert
Możesz chodzić na ten, który powtarzasz [najlepiej jednak, żeby był to inny przedmiot informatyczny lub żeby ów 'powtarzany' przedmiot był prowadzony przez innego wykładowcę]Persja pisze:Nic nie rozumiem z tej rozpiski z zajec obowiazkowych........... ???
Mam pytanie co do zajec informatycznych : czy jezeli mam juz zaliczone 4 rozne przedmioty w tym jeden powtarzał sie co semest to czy w tym semestrze moge juz sobie chodzic tylko na ten powtarzany czy musze znowu jakis calkiem nowy wybrac ?
-
- Ekspert
Re: ?
"Ambient - twórcza przestrzeń, czyli trzeci wymiar w reklamie. Zaskakująca, niebanalna, przyciągająca uwagę forma reklamy. Jeśli nudzi Cię to, co wypluwa Twoja drukarka, odczuwasz niedosyt trzeciego wymiaru, ciekawi Cię związek przestrzeni miejskiej z przekazem reklamowym, jeśli uważasz, że między obrazem dwuwymiarowym a filmem jest miejsce na Twoje działanie, działanie w przestrzeni - przybywaj. Celem naszych spotkań jest przygotowanie Cię do działań reklamowych 3D. Instalacja. Happening. Event. Takie i inne działania reklamowe wykorzystujące konkretne miejsca i sytuacje będą tematem naszych spotkań." (B. Śmigrodzka) - ze strony z zapisami na zajęciapinezka1 pisze:co to za przedmiot reklama ambientowa? jakieś zagadnienia można określić bo nie wiem co to jest i czy sie zapisac
-
- Ekspert
co do Maxa to niestety nie wiem czemu tak... [ja też dostałam to co opublikowałam ] ale wiem, że w grupach SR i TV nie było chętnych na 3D Maxa - jak bardzo chcecie to może tam możnaby zorganizować poziom zaawansowany - to tylko taka sugestia...Annka pisze:a czemu w planie nie ma zaawansowanego 3DMaxa miało być....
a, i jeszcze, czy ja dobrze widzę, że organizacja reklamy trwa 2x90min
co do organizacji reklamy [przygotowanie do egzaminu OKE] - to faktycznie trwa ona 2 x 90 minut.
nie 6 tylko 4! - w każdym semestrze jeden!pinezka1 pisze:no jak normalnie obowiązkowo musisz przez 4 semestry zaliczyć obowiązkowo 6 różnych przedmiotów informatycznych a jesli chcesz wiecej to nie ma problemu ale najlepiej dzwonic jak niejasne do sekretariatu i pytac pytacv pytac
Musisz się zgłosić do Eweliny Kornackiej - i przekazać jej prace (a ona najprawdopodobniej będzie mogła dodać je do galerii). Można się z nią skontaktować dzwoniąc do sekretariatu i prosić o przełączenie od pn do pt w godz. 9:00 - 15:00marcin1978wawa pisze:mam pytanie. Jak dodawać zdjęcia do naszej Galerii szkolnej ??
Ostatnio zmieniony 16 lut (pn) 2009, 13:01:42 przez pesca, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Ekspert
Stopień prawdopodobieństwa: DUŻE,majaga pisze:Pesco, jakie jest prawdopodobieństwo, że Panowie: Tomaszczuk i Syrowatko zechcą mnie jutro przyjąć i zaliczyć mi przedmioty?
i ile kosztują u nas egzaminy poprawkowe? bo się ju pogubiłam...
Koszt poprawki: 25,00 zł za przedmiot,
Mina majagi po zdanych egzaminach: BEZCENNA
-
- Bywalec