Co do samej imprezy powiem tak moglo byc zawsze lepiej.... I nei wiem czy warto komentowac to bardziej, bo tym razem zadowolony nei jestem....
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

Dobra a ja wrocilem dopiero z gothoteki (2:41). Powiem tak nogi mnei bola jak cholera nei dosc ze sie natanczylem na parkiecie to jeszcze fundnalem sobien ei wiedziec czemu przejazdzke nocnym w kierunku ktory mi nie byl po drodze tak wiec z ronda Daszynskiego z buta do domciu gonilem
Co do samej imprezy powiem tak moglo byc zawsze lepiej.... I nei wiem czy warto komentowac to bardziej, bo tym razem zadowolony nei jestem....
-
seize
- Loża WSR

No i ja juz tez dotarlem wlasnie (02:49)
No tak tanczena to bylo troche i nogi same przypominaja ile ... Przejazdzka? Hyhy no bo jak sie studiuje rozpiske przystankow zamiast wysiadac jak drzwi sie otwieraja to tak jest
Co do samej muzy, klimatu itd to ja tam nie narzekam - lepiej owszem zawsze moze byc ale ja osobiscie uwazam ze bylo ok.
-
Havoc
- Loża WSR

WSR: Havok, Neema, Seize, Sinar, Visenna
Znajomi: paru Seize pare moich
Reszta: rozni ludzie, szatniarz, dwoch dj, barman
chyba nikogo nei pominalem
btw. podobno sie wystraszyliscie strony metal cave
heh tego tupu imprezy nei maja nci wspolnego z tym co widac tam an stronie wiec warto sie zastanowic nad lepszymi wymowkami czemu Was nei bylo...
Znajomi: paru Seize pare moich
Reszta: rozni ludzie, szatniarz, dwoch dj, barman
chyba nikogo nei pominalem
btw. podobno sie wystraszyliscie strony metal cave
-
seize
- Loża WSR

-
Havoc
- Loża WSR

hehe Seize nie mowil ze tam na stronei byly takie panny, ale hihi widze jzu opublikowali troche zdjec z imprezy gdzie indziej wiec pozwole sobie tu wkleic link. Zaraz sie przekonamy kto tu sie boi czego
http://www.gothic.pl/modules.php?set_al ... _album.php hehe