"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
na razie nigdzie ponieważ w grupach zaocznych drugi język jest nieobowiązkowy i dopiero w sobotę będziecie się deklarować i wtedy się okaże czy stworzy się grupaagapi pisze:Witam,
proszę o jakiś drogowskaz:
gdzie znajdę informacje o zajęciach z drugiego języka?
chciałabym się zapisać [ bo jeszcze mi grupa nie ruszy ]
pozdrawiam
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
powiem jak było w zeszłym semestrzeagapi pisze:a jak to będzie wyglądać [albo jak wyglądało dotychczas] ?
sg i foto zajęcia zaczynają od następnego weekendu
z góry dziękuję za odpowiedź
[nie dopytałam się podczas prezentacji planu]
w grupach SR i TV nie utworzyła się żadna grupa językowa
w grupach SG i FOTO powstała grupa hiszpańskiego i włoskiego
a zapisy na wszystkie języki będą o 12:00 odbywały się przez forum:) w zależności od zjazdu specjalizacji
-
- Początkujący(a)
ok, mam jednak nadzieje, ze bedzie je mozna odrobic w jakis weekend:)zielonyszerszen pisze:to prawda zajecia jak bedą to będą niestety dla Was w tygodniuanhelito pisze:Ja bym chetnie zaryzykowala, poniewaz tez mnie nie bylo na zjezdzie 18-19 wrzesnia, a skoro byly zajecia z wpisem do indexu to trzeba je odrobic.zielonyszerszen pisze:na poprzedniej jest ten sam temat poruszony ale abyś nie szukała długo podam to jeszcze raz:Nusia pisze:Witam,
właśnie weszłam na forum szkoły i zobaczyłam,że jutro dla 2giego roku zorganizowane są zajęcia learningowe z wpisem.Niestety przez najbliższe 10 dni muszę przyjmować antybiotyk i jest niemożliwe moje pojawienie się jutro na tym zaliczeniu.Stąd moje pytanie,kiedy będzie możliwość odrobienia tych zajęć?
Pozdrawiam
,,hmm.....powiem tak nie wiem na 100%, ponieważ nie mam rozpiski rozpoczęć grup II roku dziennych, którzy zaczynają 29 września
ale oni powinni takie zajęcia zrobić.....więc możesz spróbować zaryzykować "
Tylko, ze 29.09 to sroda, takze dla osoby pracujacej raczej mission impossible, zeby odrobic zajęcia learningowew tym dniu.
Czy bedzie mozliwosc odrobienia ich kiedy indziej np. w jakas sobote lub niedziele?
poczekajmy na plan i wtedy będziemy się zastanawiać co z tym fantem zrobić
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
dziś popołudniu dostaliśmy dyplomy specjalizacyjne z drukarniPITER_19001 pisze:Kiedy absolwenci WSR mogą odbierać dyplom ukończenia szkoły?
Informacja miała być po 15 na forum szkoły i jak na razie jeszcze nic nie ma.
trzeba wypisać jeszcze tylko około 300 sztuk i będziemy wydawać
moja propozycja taka - zadzwonić w środę 29 września i upewnić się kiedy dokładnie będą wydawane dokumenty
-
- Zadomowił(a) się
-
- Początkujący(a)
Też chciałabym spytac o zajęcia z "Rysunku w reklamie" oraz jak mniej więcej wyglądają warsztaty fotograficzne dla początkujących i dla zaawansowanych. Interesuje mnie też ciemnia fotograficzna - są to zajęcia 2x90 minut, czyli raczej traktowane jako jeden blok? I czy można w nich uczestniczyc, jeśli nie ma się dostępu do ciemni poza szkołą?
Dziękuję.
Aneta.
Dziękuję.
Aneta.