W zwiazku z tymi wszystkimi zawirowaniami mala rewolucja. Poniewaz chcialbym zeby jak najwiecej osob/avatarow wzielo udzial to beda 2 glosowania. Na ava kadry i na ava sluchaczy i absolwentow. Wiem ze podzial dosc sztuczny ale to bedzie jakies salomonowe rozwiazanie. Moze. No i Narcyzy beda ew. mogly adoptowac 2 osoby
Jak śmiem być taki piękny?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

Nie ma Kota-Lizusa Mieze a to ci dopiero. Niezle akcje
W zwiazku z tymi wszystkimi zawirowaniami mala rewolucja. Poniewaz chcialbym zeby jak najwiecej osob/avatarow wzielo udzial to beda 2 glosowania. Na ava kadry i na ava sluchaczy i absolwentow. Wiem ze podzial dosc sztuczny ale to bedzie jakies salomonowe rozwiazanie. Moze. No i Narcyzy beda ew. mogly adoptowac 2 osoby
A kto wie moze wiecej. Moze jakies wyroznienie we wlasnym gronie jeszcze przyznamy. To taka luzna propozycja. Niezobowiazujaca bo przeciez nie chcemy tez deprecjonowac narcyzmu
A moze inne organizacje pokusza sie o jakies adopcje czy nagrody 
-
sinar
- Loża WSR

No bo troche sie zagalopowalem w tych propozycjach. A pozniej trudno bylo znalezc wlasciwa formule i zmiescic wszystkich. Oczywiscie moglbym zrobic podzial na avatary panow i pan ale to bylby podzial troche sztuczny. Zdecydowalem sie na oddzielenie kadry. I jak wynika z ilosci glosow to bylo dobre posuniecie. No a ze przy okazji faktycznie zabraklo miejsca w ankiecie dla jednej osoby to fakt. Troche glupio byloby wykosic kogos wiec zdecydowalem sie na siebie.
Moze niedlugo jak mi sie zakce to zrobie konkurs na mojego avatara. Bo ostatnie 5 jest naprawde swietne i nie moge sie zdecydowac. No i to zdjecie powinno zniknac bo coraz wiecej osob mnie rozpoznaje
Moze niedlugo jak mi sie zakce to zrobie konkurs na mojego avatara. Bo ostatnie 5 jest naprawde swietne i nie moge sie zdecydowac. No i to zdjecie powinno zniknac bo coraz wiecej osob mnie rozpoznaje