"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Re: Pytanie o ubezpieczenie
No to będę upierdliwa:
Bardzo proszę kogoś o odpowiedź, jest to dla mnie bardzo ważne.
ankadr pisze:Wybaczcie, że się tak przypominam, ale bardzo zależy mi na odpowiedzi...ankadr pisze:Witam! Ja tez niecierpliwie przebieram nóżkami w oczekiwaniu na plan , ale mam pytanko z troszkę innej beczki, a mianowicie dotyczące ubezpieczenia, które płacimy tu w szkole.
Czy jest to ubezpieczenie ogólne (no wiecie takie jak ma się w pracy np. jak idę na jakiś zabieg, albo poprostu chcę isć na wizytę specjalisty w jakimś państwowym instytucie itp. ) czy tylko takie od wypadków na terenie szkoły, złamanie nogi itp.
Wybaczcie, że tak opisowo, ale nie orientuję się w tym temacie za specjalnie, a potrzebuję się tego dowiedzieć. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, a jakby ktoś mi jeszcze wypisał, albo może nie wiem dał linka, żebym mogła sobie poczytać co się w tym naszym ubezpieczeniu zawiera itd. to już w ogóle superwdzięczna
A, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale zaoczna jestem .
Bardzo proszę kogoś o odpowiedź, jest to dla mnie bardzo ważne.
-
- Zadomowił(a) się
a ja mam trochę "głupiutkie" pytanko dot. stypendium
(tak, wiem - obudziłam się, ale nie jestem przekonana czy moja średnia jest wystarczająca)
czy podanie sami kleimy czy są jakieś "gotowce" a my wklejamy swoje dane (oceny, średnią, jakieś uzasadnienie, +rekomendacje jacy to jesteśmy the Best;)
Podanie piszesz jak każde inne - Twoje dane, data, miejscowość, potem, że jest skierowane do Pani Dyrektor i piszesz treść, a w niej:
http://szkolareklamy.pl/ftopict-2120.html
http://szkolareklamy.pl/ftopict-2120.html
-
- Wyrocznia WSR
A niektóre szkoły uczą swych przyszłych absolwentów samodzielności i konieczności nauczenia się pisania podań... Z moich obserwacji wynika, że większość z Was tej umiejętności nie posiada... A już ktoś kto ubiega się o stypendium to powinien świecić przykładem...
OSHka zaświadczenia do ZUS-u najcześciej bierze się do renty rodzinnej (w przypadku kiedy jedno z rodziców nie żyje). Inne przypadki występują już rzadziej.
OSHka zaświadczenia do ZUS-u najcześciej bierze się do renty rodzinnej (w przypadku kiedy jedno z rodziców nie żyje). Inne przypadki występują już rzadziej.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Zadomowił(a) się