Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Zaczyna działać
Będzie różnie, jeśli będzie taki system jak w roku poprzednim to zjazdy w tym samym terminie, część zajęć mamy wspólnie, część na 99% nie bo to zajęcia kierunkowe (no i 1% dla tych którzy zapragną odmiany i olewając swoją specjalizację zagoszczą na Waszych zajęciach), a część zależy od Nas/Was bo sami układamy plan. Brzmi to może jak masło maślane ale jest wygodne w praktyce jak już działa_Kaska_ pisze:A wlasnie mialam sie kogos zapytac...My zajecia bedziemy jakies mieli razem? Czy jak to wyglada?
magic85 no popatrz, w tamtym roku integrowałem się z SR głównie ale mamy zjazdy w innym terminie. Z mojego roku jest parę osób fajnych, i na myśl o ich spotkaniu aż miło wstawać rano w niedzielę na zajęcia
Eh dziś dla odmiany mam nad czym pracować, tylko kurcze próba reformowania czegokolwiek w okresie urlopowym jest po prostu zabawna
Aaa w ramach przerwy może ze 2-3 alternatywy co do wyjścia podrzucę, wczoraj nie dałem rady bo 1 piwo zamieniło się na więcej i po powrocie do domu tylko wyro było mi w głowie.
-
- Zadomowił(a) się
Tak powiedzmy polowicznie zrozumialam.Avallar pisze:
Będzie różnie, jeśli będzie taki system jak w roku poprzednim to zjazdy w tym samym terminie, część zajęć mamy wspólnie, część na 99% nie bo to zajęcia kierunkowe (no i 1% dla tych którzy zapragną odmiany i olewając swoją specjalizację zagoszczą na Waszych zajęciach), a część zależy od Nas/Was bo sami układamy plan. Brzmi to może jak masło maślane ale jest wygodne w praktyce jak już działa
A ja jeszcze godzinka i jazda do ukochanego miasta...