Nie silna wola tylko przeszkadza jak bylo to tu wspomniane a kluczem jest ksiazkaHavoc pisze:Gratulacje! A co spowodowalo ze rzucilas ? Bo nie wierze ze wystarczyla silna wola.
Może by tak w końcu rzucić palenie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
ja przeczytałam książkę w innym języku. byłam tak zachwycona odzyskaną wolnością że wszyscy moi przyjaciele chcieli wiedzieć, w jaki sposób uwolniłam się od nałogu. szukałam książki w języku polskim, bez skutku. zdecydowałam się przetłumaczyć i wydać książkę w języku polskim. i tak zrobiłam, moge wam ją tylko polecić ze względu na to że sposób jest po prostu wspaniały.do dziś czuję radość, że już nigdy nie muszę zapalić...
-
- Loża WSR
Nie nie - rzucila pod wplywem ksiazki napisanej przez jednego czlowieka [jak pisalem autora majacego na koncie takie ksiazki jak m.in.: prosty sposob by .. :
cieszyc sie lataniem; kontrolowac spozywanie alkocholu; stracic wage....
No wiesz pisanie ksiazek raczej by nie pomoglo - ja mam jedna na koncie [a dokladnie na kompie bo inaczej to jej nie ma ] a pale dalej
cieszyc sie lataniem; kontrolowac spozywanie alkocholu; stracic wage....
No wiesz pisanie ksiazek raczej by nie pomoglo - ja mam jedna na koncie [a dokladnie na kompie bo inaczej to jej nie ma ] a pale dalej
-
- WSR Guru
Jesli jest w wersji pdf z checia przeczytamLolson pisze:ja przeczytałam książkę w innym języku. byłam tak zachwycona odzyskaną wolnością że wszyscy moi przyjaciele chcieli wiedzieć, w jaki sposób uwolniłam się od nałogu. szukałam książki w języku polskim, bez skutku. zdecydowałam się przetłumaczyć i wydać książkę w języku polskim. i tak zrobiłam, moge wam ją tylko polecić ze względu na to że sposób jest po prostu wspaniały.do dziś czuję radość, że już nigdy nie muszę zapalić...
-
- Nowy(a)
-
- WSR Guru
Teraz mowisz jakbys byla z odzdzialu hare kryszna pod dowodztwem buddy w znaczeniu jechowym.....Lolson pisze:Sposób, który autor tej książki odkryl, można zastosować na każde uzależnienie. jednak jego pierwszym wydaniem był "easyway to stop smoking". Ja tylko to wydanie czytałam i mi wystarczyło, rozumiem na czym polega system prostej metody.
Cos jasneije jest wersja do wydruku??
-
- Loża WSR
Dlatego ze nie naleze do osob ktore łapią 'gratisy' tylko dlatego ze daja a osobiscie wiem ze przeczytal bym ja gora do polowy - chocby z tego powodu ze nie zamierzam poki co rzucac palenia - a jezeli mi sie to zmieni to ksiazka nie bedzie potrzebna. Zatem bylby to 'pusty prezent' - nie moglbym slozyc ani za osobe ktora mogla by to potem reklamowac slowami 'wow super pomaga' ani jako komentator tresci bo jak mowe moglbym nie doczytac calej . Stad nie odbieraj mojego braku checi jako odmowy z racji 'negatywnych checi' tylko z uwagi ze byc moze znajdzie sie ktos kto np. wlasnie bedzie chcial rzucic i potrzebowal pomocy a wtedy taki gratis bedzie jak znalazl.Lolson pisze:chętnie bym ją wam przesłała, seize proponowałam książkę, nie przyją
Przyznam sie ze ostatnio powiedzialem sobie ze jak jeszcze raz wspomnisz ta kwestie to stwierdze ze : duzo lepszym mpze byc rozwiazanie wyslanie ksiazki na adres szkoly i wstawienie jej do czytelni jezeli tylko 'kierownictwo' bedzie czyms takim zainteresowane - w ten sposob jeden egzemplarz moglby byc bardziej dostepny i wieksza szansa by ktos zainteresowany mogl skorzystac
-
- Loża WSR
A to brzmialo by ciekawie uslyszec kiedys: Wiesz wlasnie rzucilam/rzucilem sex. Coz dzis brzmi to troche jak herezja ale wydaje sie ze te czasy sa coraz blizsze. I nie sa to juz tylko wizje fantastyki naukowej czy komedii (np. orgazmotron Allena). Hehe no w tym momencie to jeszcze mi sie kojarzy scena z Czy leci z nami pilot. Taka kwestia pasowalaby tam jak ulal. Nawet mozna powiedziec brakuje jej tam.Lolson pisze:a sexu nieporównój do papierosów...
PS. Sorry za offtopic ale ten temat czytam z lekkim opoznieniem
Ostatnio zmieniony 07 wrz (śr) 2005, 19:36:54 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.