Notatki z Polligrafii....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- WSR Guru
Notatki z Polligrafii....
Czy ktos posiada jakies notatki z Poligrafii??
Ew zebral sie do kupy przed sesja i wie dokladnie co bedzie sie dzialo na zaliczeniach niedzielnych??????????:(
Ew zebral sie do kupy przed sesja i wie dokladnie co bedzie sie dzialo na zaliczeniach niedzielnych??????????:(
-
- akademiareklamy.edu.pl
reklama + obietnica + popracie + dysonans pozakupowy
Będę czekał jak na Zawiszę
-
- WSR Guru
Tak mam skrzynke przepelniona jesli mozesz to podeslij na kesonex@wp.pl tam jest miejsce bo na podstawowej juz full:)
Dzieki sliczne bede czekal:)
Tak mam z Adrianem:)
Dzieki sliczne bede czekal:)
Tak mam z Adrianem:)
-
- Loża WSR
Podobnie. Tylko ze w szkole jestem krocej. Nie martw sie Keso i tak sie tych kodeksow na niedziele nie nauczysz. Ja to w ogole mialem 2 tygodnie wyciete z kalendarza i zaliczac bede glownie w 2. turze. Teraz to jedynie ide treningowo. Trzeba zobaczyc pytania i w ogole jak testy wygladaja. Nawet jak z 1 przedmiot zalicze to pewnie nie na ocene ktora mnie satysfakcjonuje. Cale szczescie warsztaty dziennikarskie mam juz zaliczone z tekstow. No ale i tak zapowiada sie pracowity tydzien
-
- Zadomowił(a) się
sorki wszystkich za drobne zamieszanie ale notatki ze tak powiem sa w miejscu takzawnym archiwum = koszna smieci widac jak robilem porzadke w szawce to je wychrzanilem albo gdzies leza i sie smieja ze mnie obecnie zarobiony jestem ciegle i nie ma czasu ale jesli ciegle jest zapotzrebowanie na rynku na nie to porzukam doglebnie i cos znajde na pewno i bym to gdzies udostepnil w sieci i/albo aw podeslal lub wybrancom ktorzy by wyrazili chec na posiadanie ich dajac mi znak sygnal mailem (skrzynka duza wiec nie ma porblemu z poj.)
pozdrawiam i jescze raz sory za zamieszanko lekkie
pozdrawiam i jescze raz sory za zamieszanko lekkie