Co z Radiową?

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
iwonkaSR
Nowy(a)

Co z Radiową?

Post autor: iwonkaSR » 11 maja (śr) 2005, 09:00:10

Słuchajcie czy ktoś wie jak będzie z zaliczeniem z reklamy radiowej?
Z tego co słyszałam trzeba napisać jakiś brief?
A po za tym czy nie ma opublikowanych materiałów jakiś z zajęć z reklamy radiowej?
Proszę o jakieś info zwrotne.
z góry dziękuje. :?:

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Zasady zaliczenia Reklamy Radiowej

Post autor: s_wojtkowski » 12 maja (czw) 2005, 15:14:50

Mam dobry pomysł jak dowiedzieć się wszystkiego nt. zasad zaliczenia RR! Trzeba po prostu przyjść na zajęcia...
(Najbliższe dla Twojej grupy zaczynają się za kwadrans :D w siedzibie Polskiego Radia SA przy al. Niepodległości.)

iwonkaSR
Nowy(a)

Co z Radiową?

Post autor: iwonkaSR » 12 maja (czw) 2005, 15:37:55

Jestem z grup zaocznych i nie byłam akurat na ostatnich zajęciach i tu jest problem.
A tak po za tym nie ma na forum żadnych materiałów a co inne przedmioty zapewniają nawet dlatego że ktoś nie ma pełnych notatek warto byłoby umieścić coś takiego.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 12 maja (czw) 2005, 16:53:01

Jedna dobra(?) wiadomosc Iwonka zaoczni nie maja zajec w Polskim Radiu

Jakby dobrze zorganizowac samopomoc mozna by umiescic autoryzowane konspekty wszystkich/wiekszosci zajec na forum naukowym. Juz kiedys o tym mowilem. Moze sie kiedys uda.

Tylko jakby te konspekty byly naprawde bardzo dobre to po co przychodzic na zajecia. Dla przyjemnosci? :) Moze przynajmniej byloby luzniej np. jak na prawie reklamy.

Alosza
Nowy(a)

Post autor: Alosza » 12 maja (czw) 2005, 21:00:54

Hello!!! Tak sie sklada,ze ja bylam na ostatnich zajeciach z RRadiowej - kazdy z nas - obecnych - dostal taki "specjalny druczek" gdzie krotko piszac :) trzeba napisac scenariusz reklamy radiowej produktu/marki, ktora juz jest na rynku. nie mam tego przy sobie- ale moze jak po prostu pomyslisz o tym i przelejesz na papier nie powinno byc zle (choc nie najlepiej) - to trzeba przyniesc na nastepny zjazd !!!!!! UWAGA lepiej byc na nastepnych zajeciach, bo bedzie to co na zaliczeniu- bedziemy sluchac i analizowac reklamy - chyba WARTO !!! Pozdrawiam Wszystkich :)

iwonkaSR
Nowy(a)

Co z Radiową?

Post autor: iwonkaSR » 13 maja (pt) 2005, 07:40:45

Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi=))
Pozdrawiam serdecznie

ODPOWIEDZ