Witam!!!
Zwracam się z duża prośbą do wszystkich tych , którzy posiadają jakiekolwiek informacje na temat wpływu rekalmy na dziecko oraz środków perswazji , jakie wystepują w reklamie , aby pomogli mi poszerzyć moją wiedzę na ten temat. Jestem na etapie pisania pracy licencjackiej i każda pomoc z Waszej strony jest dla mnie cenna . Jeśli znasz jakieś ciekawe artykuły , tytuły książek lub sam posiadasz wiedzę na ten temat - pisz , będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam i czekam na Twój ruch
Wpływ reklamy na dziecko i środki perswazji.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
Witaj,
Polecam Ci artykuł autorstwa pani Agnieszki Leśniewskiej pt. " Reklama a świat baśni" zamieszczony w "Arkanach" 29 (5/1999). Znajdziesz tam również bibliografię odsyłającą Cię do 11 źródeł, które być mogą okazać się przydatne. Polecam najpierw przeczytanie artykułu, a potem sama podejmiesz decyzję, czy starać się docierać do źródeł wymienionych w bibliografii.
Pozdrawiam. Pa
Polecam Ci artykuł autorstwa pani Agnieszki Leśniewskiej pt. " Reklama a świat baśni" zamieszczony w "Arkanach" 29 (5/1999). Znajdziesz tam również bibliografię odsyłającą Cię do 11 źródeł, które być mogą okazać się przydatne. Polecam najpierw przeczytanie artykułu, a potem sama podejmiesz decyzję, czy starać się docierać do źródeł wymienionych w bibliografii.
Pozdrawiam. Pa