A pro-po nie mam zielonego pojęcia co kupić rodzicom i siostrze
Coraz bliżej święta
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Freud
- Czasami coś napisze

Coraz bliżej święta
Co dajecie pod choinkę swoim bliskim w tym roku jeśli jest to jakaś tajemnica podaj jakieś hasła, które w jakiś sposób określają to coś .

-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

-
sinar
- Loża WSR

Myslalem ze Freud, moj krajan (ziomek?
) z Tybetu to Swiat nie obchodzi
O prezentach pod choinke zaczynam myslec dopiero w grudniu no chyba ze na Allegro jakis rzadki rarytas znajde a to i owszem czasem kupuje z kilkumiesiecznym wyprzedzeniem prezenty nie tylko pod choinke. Mysle ze trzeba znac troche upodobania osoby ktorej kupuje sie prezent (w wypadku rodziny nie powinno byc to trudne), zdobyc sie na odrobine oryginalnosci (coz czasem moze byc niewypal), w ostatecznosci zapytac.
Gotowych recept niestety nie ma bo ludzie rozni sa. Dzizas alez glebokie zyciowe stwierdzenie na podsumowanie
O prezentach pod choinke zaczynam myslec dopiero w grudniu no chyba ze na Allegro jakis rzadki rarytas znajde a to i owszem czasem kupuje z kilkumiesiecznym wyprzedzeniem prezenty nie tylko pod choinke. Mysle ze trzeba znac troche upodobania osoby ktorej kupuje sie prezent (w wypadku rodziny nie powinno byc to trudne), zdobyc sie na odrobine oryginalnosci (coz czasem moze byc niewypal), w ostatecznosci zapytac.
Gotowych recept niestety nie ma bo ludzie rozni sa. Dzizas alez glebokie zyciowe stwierdzenie na podsumowanie
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)
Hehe u mnie pod choinką raczej pusto będzie - a to dlatego, że troche przyspieszyliśmy proces
Jutro więc kupiony na spółę nowy PC do mnie przyjeżdża, a oni sami fundują sobie aparat
Podciągamy to już pod święta, i prezenty z głowy
Tyle, że to nie wszyscy, so... dawajcie pomysły dalej!
Dobrze, jak będą bardziej odkrywcze niż książka, krawat, durnostojka, czy inne wino
Choć w sumie to taka ogólna uwaga - warto zastanowić się nad hobby danej osoby, i kupić coś z tego tematu 
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)
Sutul Likrevo pisze:Hehe u mnie pod choinką raczej pusto będzie - a to dlatego, że troche przyspieszyliśmy procesJutro więc kupiony na spółę nowy PC do mnie przyjeżdża, a oni sami fundują sobie aparat
Podciągamy to już pod święta, i prezenty z głowy
Eee gdzieś po drodze zgubiłem podmiot
-
Freud
- Czasami coś napisze

-
yarlan
- Zawsze coś napisze

Ja na zakupy swiateczne wybieram sie do empiku, lub trafika, poniewaz:
1. zalatwie wszystkie prezenty w jednym miejscu
2. zalatwie wszystko jednego dnia
3. nie wydam majatku i nie beda to kiczowate prezenty
4. kazdy prezent bedzie dobrany indywidualnie starajac sie trafic jak najbardziej w gusta danej osoby. I w sumie to mi sie najbardziej podoba w swiatecznych zakupach, uswiadamiaja nam jak wiele, lub jak malo wiemy o bliskich nam osobach :]
1. zalatwie wszystkie prezenty w jednym miejscu
2. zalatwie wszystko jednego dnia
3. nie wydam majatku i nie beda to kiczowate prezenty
4. kazdy prezent bedzie dobrany indywidualnie starajac sie trafic jak najbardziej w gusta danej osoby. I w sumie to mi sie najbardziej podoba w swiatecznych zakupach, uswiadamiaja nam jak wiele, lub jak malo wiemy o bliskich nam osobach :]