Złożyłam papiery i co dalej??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
Złożyłam papiery i co dalej??
Wypełniłam formularz, wysłałam papiery, potwierdziłam, że doszły i...co teraz Czy jeśli papiery doszły to znaczy, ze już jestem przyjęta? Skąd dowiem się o pierwszych zajęciach?? Będzie wczesniej jakieś spotkanie?? Odpowiedzcie, bo się Ania niecierpliwi Pozdrawiam wszystkich!!
Anka
Anka
-
- Zadomowił(a) się
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
Dziś doszły dokumenty jakieś Ani... Tylko nie określiła czy chce od września czy od października... Czy to Ty może?
Jeśli doszły dokumenty, jeśli jest wpisowe opłacone, jesli wypełniłaś wszystkie formalności to: Witamy Cię w teamie WSR! I jak to ładnie ujęli zachowaj spokój, śledź forum (zwłaszcza: Ogłoszenia dla Słuchaczy WSR) tam będziesz miała wszystko opisane co, kiedy i o której (bo gdzie to już wiadomo ). Zresztą daty rozpoczęć roku szkolnego są już podane w sekcji: Rekrutacja.
No to do zobaczenie po wakacjach!
Jeśli doszły dokumenty, jeśli jest wpisowe opłacone, jesli wypełniłaś wszystkie formalności to: Witamy Cię w teamie WSR! I jak to ładnie ujęli zachowaj spokój, śledź forum (zwłaszcza: Ogłoszenia dla Słuchaczy WSR) tam będziesz miała wszystko opisane co, kiedy i o której (bo gdzie to już wiadomo ). Zresztą daty rozpoczęć roku szkolnego są już podane w sekcji: Rekrutacja.
No to do zobaczenie po wakacjach!
-
- Zadomowił(a) się
:)
Ja zaczynam od października. Wypełaniałam formularz w internecie i tam podałam od kiedy chcę zacząć. A pocztą wysłałam tylko dokumenty:) Ale skoro piszesz, że jeśli wpłaciłam to już jestem to znaczy, że... JESTEM Przyjadę na dni otwarte 10 czerwca Do zobaczonka PoZdRaWiAm Wszystkich!!
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
Byłam, zobaczyłam, utwierdziłam... się w przekonaniu, ze to miejsce dla mnie
Mam jeszcze pytanko...macie może jakiejś namiary na sprawdzone agencje nieruchomości w Warszawie?? Może w sekretariacie znajdą się jakieś namiary?? Bo zapomniałam zapytać jak byłam wczoraj... a sama chyba nie znajdę mieszkanka... Pozdrawiam Wszystkich
Mam jeszcze pytanko...macie może jakiejś namiary na sprawdzone agencje nieruchomości w Warszawie?? Może w sekretariacie znajdą się jakieś namiary?? Bo zapomniałam zapytać jak byłam wczoraj... a sama chyba nie znajdę mieszkanka... Pozdrawiam Wszystkich
-
- Zadomowił(a) się
Dlaczego?? Ja chcę wynająć z dwoma koleżankami 3-pokojowe mieszkanie, a ceny są tak zróżnicowane, że boję się, że wynajmę i będę przepłacać. A agencja chyba spełni moje wymagania... nie wiem jak to jest...mogę się mylić. Dlatego pytam Was. Bo jest tak dużo mieszkań do wynajęcia, że ciężko to ogarnąć. Pozdrawiam:)creep pisze: agencja to raczej niezbyt dobry pomysl
-
- Bywalec