kiedy lepiej zaczac?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
kiedy lepiej zaczac?
Aaaa zapomnialam jeszcze o jednym...moze mi ktos wyjasnic czemu mozna zaczac i we wrzesniu i w pazdzierniku? Tak dedukuje sobie cicho,ze ktos kto zaczyna teoretycznie miesiac pozniej w stosunku do tych z wrzesnia to powinnien na logike miesiac pozniej skonczyc ale takiej informacji niestety nie znalazlam....
-
- Loża WSR
Wg mnie lepiej jest zaczac we wrzesniu. Jesli zaczynasz we wrzesniu wtedy masz wlasnie warsztaty. A co za tym idzie zanim zaczniesz nauke w szkole poznajesz wykladowcow i kolegow. Co za tym idzie integrujesz sie szybciej. Jesli zaczynasz od pazdziernika masz od razu zajecia a warsztaty wypadaja Ci w lipcu. Czyli nie dosc ze najladniejszy miesiac masz w duzej czesci zajety i trudniej gdzies wyskoczyc na urlop to jeszcze siedzisz w sali i sie uczysz zamiast juz grzac sie na sloncu
-
- Zadomowił(a) się
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
1. to nie są studia tylko studiumannas55 pisze:wyskoczył problem z warszttami......przeczytałam o warsztatach, które odbywają sie w lipcu, w przypadku obrania studiów od października..rozumiem że warsztaty takie przypadają po ukończeniu 1 roku???.....hmmm...dajcie jakąś wiadomość
2.warsztaty są na pierwszym roku i na drugim
jeżeli zaczynasz w pażdzierniku to przypadną Ci po pierwszym roku