Kto idzie na Strategię od paź, Zaoczne.."grupujemy"
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Kto idzie na Strategię od paź, Zaoczne.."grupujemy"
Wiem, że do grupy wrześniowej na Strategię, zapisanych jest około 10 osób...Tutaj szukamy wszystkich którzy się wybierają na profil Zaoczny do grupy październikowej..))
Piszcie wszyscy..)))
Piszcie wszyscy..)))
-
- Loża WSR
Grupa wrzesniowa ma warsztaty we wrzesniu a pazdziernikowa w lipcu. W roku szkolnym zajecia maja juz razem. Jedyna roznica to wlasnie te warsztaty.
Warsztaty roznia sie od innych zajec forma i czasem. Atmosfera jest luzniejsza, skupiamy sie na jednym temacie i probujemy go zglebic w sposob bardziej praktyczny. Jest wiecej cwiczen. Czasem jakies scenki do rozegrania ktore symuluja rzeczywiste sytuacje zyciowe czy zawodowe. Jesli chodzi o czas jest to kilkanascie-kilkadziesiat godzin ktore podzielone sa na mniejsze bloki tematyczne.
Pierwszy rok to warsztaty technik sprzedazy, drugi to negocjacje. Sa tez warsztaty internetowe ale za mojej kadencji na zaocznych ich nie bylo i ominela mnie ta przyjemnosc.
Warsztaty roznia sie od innych zajec forma i czasem. Atmosfera jest luzniejsza, skupiamy sie na jednym temacie i probujemy go zglebic w sposob bardziej praktyczny. Jest wiecej cwiczen. Czasem jakies scenki do rozegrania ktore symuluja rzeczywiste sytuacje zyciowe czy zawodowe. Jesli chodzi o czas jest to kilkanascie-kilkadziesiat godzin ktore podzielone sa na mniejsze bloki tematyczne.
Pierwszy rok to warsztaty technik sprzedazy, drugi to negocjacje. Sa tez warsztaty internetowe ale za mojej kadencji na zaocznych ich nie bylo i ominela mnie ta przyjemnosc.
-
- Loża WSR
warsztaty trwaja lacznie 2 tyg. Zazwyczaj pon- czwartek od 9.00 do 15.00 [czyli 6 bitych godzinek] sa fajne i bardzo praktyczne.
Poziom tez jest wysoki dzieki prowadzacej jej Magdzie Robak ;]
Sa luzackie ale bez przesady sa po to zeby nauczyc a nie przebimbac ;D
Ja tydzien temu skonczylem warsztaty negocjacyjne i mysle ze mi sie przydadza juz niedlugo
Poziom tez jest wysoki dzieki prowadzacej jej Magdzie Robak ;]
Sa luzackie ale bez przesady sa po to zeby nauczyc a nie przebimbac ;D
Ja tydzien temu skonczylem warsztaty negocjacyjne i mysle ze mi sie przydadza juz niedlugo