fatamorgana czy co...wydaje mi sie że to pisałam ,ale...

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Monika Rak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

fatamorgana czy co...wydaje mi sie że to pisałam ,ale...

Post autor: Monika Rak » 09 sty (śr) 2008, 09:43:27

wczoraj wrzuciła tu jedno pytanie i go nie ma ...cuda...moze nie zatwierdziam...
dobrze wracajac do tematu
pytanie dotyczy warsztaów sprzedazy w lipcu(jestem z grupy październikowej) jak to wyglada technicznie
czy warsztaty są co dwa tygodnie jak szkoła czy przez 4 tygodnie ( oczywiscie mówimy tu o weekandach , bo jestem zaoczna)
musz e wieści te mieć pilnie bo w pracy mam zaplanowac urlop na cały 2008 rok i wiedziec muszę
dzięki serdeczne i pozdrawiam 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 09 sty (śr) 2008, 10:22:58

Muisz poczekać aż odpowie na to pytanie sam SW. Ja w tej chwili nie dysponuję rozpiską zajęć wakacyjnych bo te dezycje podejmowane są na koniec roku szkolnego wtedy kiedy wiadomo np. to ilu z Was do tych wakacji w szkole dotrwało a także z możliwości wykładowców. To są ludzie, którzy przeprowadzają wszelakie szkolenia i to też musi być dostosowane gładko. Jak czegoś się dowiem to Ci tu napiszę. :idea:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 09 sty (śr) 2008, 11:39:58

Mam już terminy, okazało się że już od zeszłego zjazdu wiszą na Waszej, zaocznej tablicy ogłoszeń...

Techniki sprzedaży, Warsztaty negocjacyjne: (z tych trzech podanych termninów NA PEWNO należy się spodziewać dwóch).

21/22 czerwca
28/29 czerwca
05/06 lipca

ODPOWIEDZ