Pytanie do Sławka "Wykaz prac/działań związanych z...&q

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Pytanie do Sławka "Wykaz prac/działań związanych z...&q

Post autor: ds » 04 cze (śr) 2008, 19:36:15

Dzień dobry,
Chciałbym zapytać, jak powinny nazywać się kolumny w tabelce z punktu 4 części praktycznej egzaminu OKE (licząc ze spisem treści) tj."Wykaz prac/działań związanych z realizacją kampanii...itd.".

Pytam, ponieważ nie zdążyłem zanotować.
Mają być 3 kolumny. Trzecia to "Technika wykonania" a dwie pozostałe?

Dziękuję serdecznie i pozdrawiam,
sd-cd/ds

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Re: Pytanie do Sławka W. "Wykaz prac/działań związanych

Post autor: ds » 04 cze (śr) 2008, 19:38:35

ds pisze:z punktu 4 części praktycznej egzaminu OKE (licząc ze spisem treści) tj."Wykaz prac/działań związanych z realizacją kampanii...itd.".
Chociaż numeracja tych punktów jest w zasadzie różna. U mnie jest to już punkt 6...ale wiadomo, o co chodzi :D

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 04 cze (śr) 2008, 19:49:48

A nie! Kurcze - sorry. Chodzi o 4 punkt. Niezmienny 4 punkt. Już nie śmiecę :D

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 06 cze (pt) 2008, 10:27:32

Dzięki serdeczne! (Dostałem odpowiedź na maila). Nie zamieszczam jej tutaj, bo nie wiem, czy mogę (OKE). Pozdrawiam.

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 14 cze (sob) 2008, 15:37:23

To jest odpowiedź od Sławka:
"Pierwsza: Działanie

Druga: Cel

Trzecia: Szczegóły realizacyjne

ale np. w przypadku zadania z elementami identyfikacji wizualnej kwiaciarni Kamelia

Pierwsza: Elementy Corporate Identity

Druga: Przeznaczenie / cel

Trzecia: Technika wykonania

pzdr [sw]"

...
Jeżeli mógłbyś Sławku troszkę rozwinąć te punkty, byłbym wdzięczny. Czuję, że część teoretyczna egzaminu została ogólnie bardzo dobrze przez Ciebie omówiona, część graficzna (i typowe błędy) dzisiaj przez Sylwię Giżkę również. Lecz mam niedosyt co do punktu 4. Tak - wciąż.

Pozdrawiam,
Adam

balum
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: balum » 15 cze (ndz) 2008, 17:29:38

A ja mam niedosyt związany z praktyczną częścią egzaminu. Liczyłam, że prace, które mieliśmy wykonać zostaną omówione - chodzi mi przede wszystkim o strategię - wybór srodków przekazu, zaplanowanie kampanii, czy w ogóle dobrze się do tego zabraliśmy, czy dobrze zrozumieliśmy zadania, czy wreszcie dobrze nazwaliśmy to, co chcieliśmy przekazać. Naprawdę szkoda...

a_anka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: a_anka » 15 cze (ndz) 2008, 17:40:42

Zgadzam się :( W zasadzie to mogliśmy to ćwiczenie zrobić w cały świat i tak samo możemy zrobić na egzaminie... szkoda, bo było kilka wątpliwości i tu niestety Pani Giżka nie mogła nam pomóc...
będziemy musieli sobie jakoś poradzić w nadziei, że dobrze zrozumieliśmy wszystkie polecenia i że o to właśnie OKE chodzi.

balum
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: balum » 15 cze (ndz) 2008, 18:04:24

Gdybym wiedziała, że robię tę pracę tylko dla własnej satysfakcji nie siedziałabym nad nią po nocach, żeby oddać w terminie. Zastanowiłabym się spokojnie nad wszystkim w wolnej chwili. Chylę czoła przed Panem Tomkiem Syrowatko, który jak zawsze zrozumiale przekazał skomplikowane rzeczy. Po co były zbierane prace z części praktycznej, nie rozumiem...

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 17 cze (wt) 2008, 14:13:50

Dobra - mam małe zażalenie - choć nie do Sławka - tak ogólnie.
/a nawet dwa/.

1.Dlaczego polecenia z egzaminu praktycznego były tak mało precyzyjne (punkty 5 i 6).
2.Czemu arkusz do rozwiązania zadania miał tylko 7 stron (podczas gdy na na przygotowaniach do OKE mówiło się o "kilkunastu").

i 3: Przygotowania do OKE oceniam jako kiepskie (Mam prawo - to moja opinia): Najlepiej wypadł Pan Syrowatko. Najgorzej: oceńcie sami.

P.S.
Nie wyżywam się, bo źle poszedł mi egzamin. Bo wcale źle mi nie poszedł (przypuszacam). Wkurzaja mnie po prostu takie podejście czasami. Niby wszystko fajnie, wszystko każdy wie, a to nieprawda.

Wyżaliłem się. Dzięki.

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 17 cze (wt) 2008, 14:14:23

ds pisze:Dobra - mam małe zażalenie - choć nie do Sławka - tak ogólnie.
/a nawet dwa/.

1.Dlaczego polecenia z egzaminu praktycznego były tak mało precyzyjne (punkty 5 i 6).
2.Czemu arkusz do rozwiązania zadania miał tylko 7 stron (podczas gdy na na przygotowaniach do OKE mówiło się o "kilkunastu").

i 3: Przygotowania do OKE oceniam jako kiepskie (Mam prawo - to moja opinia): Najlepiej wypadł Pan Syrowatko. Najgorzej: oceńcie sami.

P.S.
Nie wyżywam się, bo źle poszedł mi egzamin. Bo wcale źle mi nie poszedł (przypuszacam). Wkurzaja mnie po prostu takie podejście czasami. Niby wszystko fajnie, wszystko każdy wie, a to nieprawda.

Wyżaliłem się. Dzięki.
Punkty 6 i 7 oczywiście.

ODPOWIEDZ