Czy jest możliwa sytuacja , ze ktoś z zaocznych będzie uczęszczał na zajęcia w piątek po południu, tak np jak w tym linku
http://wsr.pl/ftopict-6021.html
Zajęcia w piątek dla zaocznych ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
Re: Zajęcia w piątek dla zaocznych ?
Patris pisze:Czy jest możliwa sytuacja , ze ktoś z zaocznych będzie uczęszczał na zajęcia w piątek po południu, tak np jak w tym linku
to jest plan z poprzedniego semestru (2007/2008)
teraz jest semestr jesienno-zimowy 2008/2009
i niestety nie ma zajęć w piątki... przez to, że nas porozdzielali
-
- akademiareklamy.edu.pl
Warsztaty branżowe
W roku akademickim 2008/2009
w piątki w związku z rewolucją w planie - zarówno grup zaocznych jak i dziennych - odbywają się całodniowe warsztaty na przemian filmowe, fotograficzne, graficzne, strategiczne, prowadzone przez zaproszone do szkoły wybitne osobistości świata reklamy i sztuki.
Kwalifikacja na te zajęcia odbywa się - po opublikowaniu przez szkołę tematu spotkania - poprzez każdorazowe osobiste zgłoszenie woli uczestnictwa w sekretariacie.
Listę uczestników akceptuje i podaje do publicznej wiadomości dyr. szkoły kierując się kwalifikacjami uczestników i ich postawą. Dla przykładu:
- jeśli to będzie warsztat z Franciszkiem Starowieyskim pierwszeństwo będą mieli przedstawiciele grup graficznych
- jesli ktoś zapisał się wcześniej na jakiś warsztat i nie pojawił się, jego szanse w kolejnych próbach dramatycznie maleją.
W warsztatach tych w równym stopniu mogą uczestniczyć przedstawiciele grup zaocznych i dziennych.
w piątki w związku z rewolucją w planie - zarówno grup zaocznych jak i dziennych - odbywają się całodniowe warsztaty na przemian filmowe, fotograficzne, graficzne, strategiczne, prowadzone przez zaproszone do szkoły wybitne osobistości świata reklamy i sztuki.
Kwalifikacja na te zajęcia odbywa się - po opublikowaniu przez szkołę tematu spotkania - poprzez każdorazowe osobiste zgłoszenie woli uczestnictwa w sekretariacie.
Listę uczestników akceptuje i podaje do publicznej wiadomości dyr. szkoły kierując się kwalifikacjami uczestników i ich postawą. Dla przykładu:
- jeśli to będzie warsztat z Franciszkiem Starowieyskim pierwszeństwo będą mieli przedstawiciele grup graficznych
- jesli ktoś zapisał się wcześniej na jakiś warsztat i nie pojawił się, jego szanse w kolejnych próbach dramatycznie maleją.
W warsztatach tych w równym stopniu mogą uczestniczyć przedstawiciele grup zaocznych i dziennych.
Ostatnio zmieniony 29 wrz (pn) 2008, 13:14:30 przez aw, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Czasami coś napisze
Re: Zajęcia w piątek dla zaocznych ?
megejra pisze:Patris pisze:Czy jest możliwa sytuacja , ze ktoś z zaocznych będzie uczęszczał na zajęcia w piątek po południu, tak np jak w tym linku
to jest plan z poprzedniego semestru (2007/2008)
teraz jest semestr jesienno-zimowy 2008/2009
i niestety nie ma zajęć w piątki... przez to, że nas porozdzielali
Tak,wiem ze jest semestr jesienno-zimowy 2008/2009, zdązyłam to zauważyć
Chodziło mi raczej o odniesienie się do takiej możliwosci jak w linku.
Bardzo szkoda że takiej możliwości nie ma
-
- akademiareklamy.edu.pl
Celem zajęć piątkowych w zeszłym roku było rozładowanie liczebności grup na zajęciach warsztatowych i fakultatywnych. W tym roku nie ma czego rozładowywać, poniewaz specjalizacje zostały rozdzielone. Możesz korzystać z zajęć dodatkowo w przestepnych sobotach lub niedzielach, gdy twoja specjalizacja nie ma zajęć, zwiększając w ten sposób swój kalendarz zajęć.
To rozwiązanie to wielokrotnie więcej szans dla zaocznych niż zajęcia popołudniowe w piątek. Ponadto wspomniane piątkowe zajęcia nie cieszyły się specjalnym obłożeniem + premiowały osoby z Warszawy, więc nie lamentujmy po nich skoro ich nie ma i nie będzie.
To rozwiązanie to wielokrotnie więcej szans dla zaocznych niż zajęcia popołudniowe w piątek. Ponadto wspomniane piątkowe zajęcia nie cieszyły się specjalnym obłożeniem + premiowały osoby z Warszawy, więc nie lamentujmy po nich skoro ich nie ma i nie będzie.
-
- Czasami coś napisze
Nie wiem czemu nie miały obłożenia tamte zajęcia bo dla mnie bardziej sensowne byłoby wzięcie dnia wolnego na piątek, skoro i tak przyjeżdżam do Warszawy, niż jechać znowu na kolejny wekend.
Ale jak nie ma to nie ma. Mam nadzieje że te warsztaty o których pisałeś/aś wypalą bo dla nas zaocznych każda możliwość dodatkowych zajęć jest bardzo cenna
Ale jak nie ma to nie ma. Mam nadzieje że te warsztaty o których pisałeś/aś wypalą bo dla nas zaocznych każda możliwość dodatkowych zajęć jest bardzo cenna