Szukam osób chętnych do współpracy!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Szukam osób chętnych do współpracy!!!
szukam 4 osób chętnych do współpracy przy tworzeniu portalu poświęconego reklamie...
Osoby te muszą wykazywać się dużą kreatywnością samodzielnością i pracowitością.
Po 1 osobie z kierunków :
-Strategii reklamy i public relations
-Grafiki komputerowej
-Fotografia
- Realizacja telewizyjna i filowa
Piszcie do mnie na maila: dolyo85@poczta.fm lub na gg 7134958
Proszę o poważne oferty i zareklamujcie się jak najlepiej !
Pozdrawiam
Osoby te muszą wykazywać się dużą kreatywnością samodzielnością i pracowitością.
Po 1 osobie z kierunków :
-Strategii reklamy i public relations
-Grafiki komputerowej
-Fotografia
- Realizacja telewizyjna i filowa
Piszcie do mnie na maila: dolyo85@poczta.fm lub na gg 7134958
Proszę o poważne oferty i zareklamujcie się jak najlepiej !
Pozdrawiam
-
- Nowy(a)
Pomyłka co do maila dolyo@poczta.fm to mój prawidłowy.
Nie jestem żadnym nygusem, ktróry szuka kogoś do " odwalania roboty" chcę coś fajnego zrobić i szukam osób, które tak jak ja w to się zaangażują . Piszcie jak macie jakieś pytania.
Nie jestem żadnym nygusem, ktróry szuka kogoś do " odwalania roboty" chcę coś fajnego zrobić i szukam osób, które tak jak ja w to się zaangażują . Piszcie jak macie jakieś pytania.
-
- Zaczyna działać
To moze napisz kogo szukasz, po co szukasz i jakie sa korzysci plynace z twojej oferty, bo z calym szacunkiem "szukam, szukam, napisz na maila zeby dowiedziec sie wiecej" nie brzmi zbyt uczciwie.dolyo85 pisze:Pomyłka co do maila dolyo@poczta.fm to mój prawidłowy.