ID zaoczni - materiały do zajęć
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
ID zaoczni - materiały do zajęć
Zachęcam wszystkich zaoczniaków ID do zamieszczania w tym wątku wszelkiego rodzaju pomocy naukowych oraz obrotu materiałami.
-
- Ekspert
Jednocześnie zgłaszam swoje zapotrzebowanie na materiały z Prawa autorskiego i prasowego (wykłady 2 i 3 u mecenasa Niedziółki) niestety nie zmieściłam się w sali i nie miałam warunków do robienia notatek.
Dla zainteresowanych: posiadam zdjęcia slajdów ze wszystkich wykładów "Idee współczesne". Nie są jakiejś super jakości (robione aparatem kompaktowym), ale tym którzy zamiast przepisywać wolą słuchać na bieżąco prowadzącego i aktywnie uczestniczyć w zajęciach mogą się przydać.
Dla zainteresowanych: posiadam zdjęcia slajdów ze wszystkich wykładów "Idee współczesne". Nie są jakiejś super jakości (robione aparatem kompaktowym), ale tym którzy zamiast przepisywać wolą słuchać na bieżąco prowadzącego i aktywnie uczestniczyć w zajęciach mogą się przydać.
-
- Nowy(a)
Jeśli miałaś w WSR zajęcia z Niedziółką to z zaliczeniem nie będziesz miała problemu, dołączam się do prośby o materiały z zajęć nr2.
warsztat pisarski z 11.03
http://www48.zippyshare.com/v/573595/file.html
nie za bardzo wiem co z tym zrobić, ale są. jak ktoś wie będę wdzięczny za pomoc.
slajdy z idei współczesnych poproszę na maila: perzyk07@gmail.com
chociaż test ma być z książki w większości :/
warsztat pisarski z 11.03
http://www48.zippyshare.com/v/573595/file.html
nie za bardzo wiem co z tym zrobić, ale są. jak ktoś wie będę wdzięczny za pomoc.
slajdy z idei współczesnych poproszę na maila: perzyk07@gmail.com
chociaż test ma być z książki w większości :/
-
- Ekspert
Niestety do WSRu uczęszczałam 6 lat temu, a prawo reklamy miałam z panem, którego nazwiska nawet nie pamiętam Zatem mogę mieć pewne trudności.
Na Warsztat pisarski należy napisać krótką (około 1800 znaków) analizę 3 tekstów, które Pan Wegner rozdawał na zajęciach. Dostaliśmy od niego plik z komentarzami i ocenami do naszych prac. Możesz się nim wspomóc.
Z tego co gdzieś tutaj wyczytałam pracę należy wysłać do 19.03 na e-mail Doroty.
Na Warsztat pisarski należy napisać krótką (około 1800 znaków) analizę 3 tekstów, które Pan Wegner rozdawał na zajęciach. Dostaliśmy od niego plik z komentarzami i ocenami do naszych prac. Możesz się nim wspomóc.
Z tego co gdzieś tutaj wyczytałam pracę należy wysłać do 19.03 na e-mail Doroty.
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)