Pytania (miejmy nadzieję) przyszłego słuchacza/ucznia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
To Ty jak Mroczny Kosiarz - biedne, wolne duszuczki chcech do kieratu zagarniać... Apage!Happy pisze:A po o mi utrata tej wolności? Nie uznaję jakiś takich więzów ograniczeń. Jestem za nowoczesnym modelem związku. Póki nie trzeba to nie mam zamiaru biegać za wstążeczkami, kwiatkami i innymi duperelkami. Ale jeśli Tobie ten stan służy to nic tylko gratulować.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
...pojawiam się i znikam...Happy pisze:Przeca ja nie każe się Pseteczce i innym od razu przed ołtarze pchać Kinolku! Tylko tam chcę, żeby wszyscy mieli koło siebie blisko kogoś innego. A nie od razu kieraty. Bez kieratu mają jeszcze wybór. No, ale grunt że Tobie służy i grunt, że znowu pojawiłeś się na forum.
Co do kieratu - cały czas próbuje przejść na islam lub inną religię poligamiczną
-
- Zaczyna działać
hahaha
Pesca no niestety "groźność" nie wyszła wszyscy sobie chwalą, nie ma zatem powodów do narzekania choć trochę za mocno się do tego sekretariatu ładują (np. ja ). ale takie już uroki
Happy... Ty z integracja na zaocznych niewiele masz wspólnego ostatnio się wyłgałaś, co nie zostanie Ci zapomniane
odnośnie stanu cywilnego - mój jest odpowiedni
a Pesca na niemotę nie wygląda jak jej ktoś podpasuje, to będzie miała ewentualnie już dawno ma, ale nie chce wystawiać tej osoby na pożarcie zachłannym harpiom
Pesca no niestety "groźność" nie wyszła wszyscy sobie chwalą, nie ma zatem powodów do narzekania choć trochę za mocno się do tego sekretariatu ładują (np. ja ). ale takie już uroki
Happy... Ty z integracja na zaocznych niewiele masz wspólnego ostatnio się wyłgałaś, co nie zostanie Ci zapomniane
a Pesca na niemotę nie wygląda jak jej ktoś podpasuje, to będzie miała ewentualnie już dawno ma, ale nie chce wystawiać tej osoby na pożarcie zachłannym harpiom
-
- Ekspert
Rzeczywiście jesteś pamiętliwy ale żeby od razu - zachłanna harpia...po_prostu_Adam pisze:hahaha
-
- Ekspert
Ja tam na Was nie narzekam ale rozpuszczeni to strasznie jesteście faktycznie czasami to u nas strasznie ciasno jest bo wszyscy zamiast bać się groźnej pestki i nitki (i uciekać byle dalej z sekretariatu) to do nich przychodzą 8O (zupełnie tego nie pojmuję [ale zawsze jest nam miło]po_prostu_Adam pisze:hahaha
-
- Wyrocznia WSR
Chodź, chodź do nas koniecznie! Czekamy właśnie na Ciebie. Masz bardzo fajne imię. Kojarzy mi się z takim serialem kiedyś był, gdzie był taki jeden urwis Emil i pamiętam jak mama go wołała na całe miasteczko: Jeeeeeeeeeeeeeeeemiiiiiiiiillllll! Jak ja lubiłam to naśladować! Dawaj do nas, byle szybko!Emil pisze:Przerwę waszą dzyskusję.. mam pytanie do Happy albo kogoś kto się orientuje czy są jeszcze wolne miejsca na fotografi dziennej od października ?
-
- Wyrocznia WSR