Zaoczne, październik - PLAN DZIAŁANIA :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
Hmm, zeby mnie wszyscy zrozumieli:) NIE BOJE się takiej rozmowy, po prostu chciałabym trafic na Happy, no bo wiecie.. jak trafie na jakiegoś sztywniaka? To wyjde z siebie a i tak sie zanudze:) A ktoś z Was będzie jeszcze w "komisji"?:)
Co do niezapowiedzianego testu z anglika, to bardzo prosze.. chociaż.. wole niemiecki:) No bo tu jest taki problemik - ja bym baaardzo chciała miec przepisaną ocene z anglika z drugiej uczelni - kiedy mam sie zgłosić i do kogo? na pierwszych zajeciach z języka, czy w trakcie owego egzaminu? Nie chce przegapić sprawy, bo z lekka mi zależy. Chciałabym za to bezstresowo chodzić do grupy o nieco wyższym poziomie, by mieć kontakt z językiem, ale bez groźby kolosów, bez konieczności nauki itd itp:)
ps. Nieprawda, nie jestem leniwa:) Po prostu ta szkoła jest tylko uzupełnieniem mojej wiedzy dotyczącej mojego hobby:)
Co do niezapowiedzianego testu z anglika, to bardzo prosze.. chociaż.. wole niemiecki:) No bo tu jest taki problemik - ja bym baaardzo chciała miec przepisaną ocene z anglika z drugiej uczelni - kiedy mam sie zgłosić i do kogo? na pierwszych zajeciach z języka, czy w trakcie owego egzaminu? Nie chce przegapić sprawy, bo z lekka mi zależy. Chciałabym za to bezstresowo chodzić do grupy o nieco wyższym poziomie, by mieć kontakt z językiem, ale bez groźby kolosów, bez konieczności nauki itd itp:)
ps. Nieprawda, nie jestem leniwa:) Po prostu ta szkoła jest tylko uzupełnieniem mojej wiedzy dotyczącej mojego hobby:)
-
- Wyrocznia WSR
Ależ ja jestem największym sztywniakiem jakiego znam! To może zapisz się do kogoś innego! I nie ma się co bać bo to nic strasznego. A jakby były listy imienne do kogo na rozmowę to zapisz się na listę do kogoś kogo imię zaczyna się na "D"...
A z anglikiem zgłoś się jak będzie ten test z angielskiego, żeby wykładowca wiedział dlaczego go nie pisałaś. I potem umów się z wykładowcą na przepisanie oceny i koniecznie zgłoś się ponownie podczas sesji kiedy już będziesz miała indeks i kartę egzaminacyjną wtedy dopilnuj wpisu!
Sebek przestań tak czarować te wszystkie dziewczyny i mnie przy okazji też. Bo powiem żonie!
A z anglikiem zgłoś się jak będzie ten test z angielskiego, żeby wykładowca wiedział dlaczego go nie pisałaś. I potem umów się z wykładowcą na przepisanie oceny i koniecznie zgłoś się ponownie podczas sesji kiedy już będziesz miała indeks i kartę egzaminacyjną wtedy dopilnuj wpisu!
Sebek przestań tak czarować te wszystkie dziewczyny i mnie przy okazji też. Bo powiem żonie!
-
- Wyrocznia WSR
Aaa i widzę, że najczęściej zaoczniaki np. tu zaglądają więc wiedzcie już, że planowany termin wielkiej, bombastycznej, integrująco-zapoznawczo-zabawowej imprezy WSR jest wstępnie planowany na 21 października! W sobotę kiedy macie zjazd, żeby ci co z daleka też mogli przyjść. Jeśli tylko żadne nieprzychylne wiatry nie staną nam na drodze to mam nadzieję, że się wtedy odbędzie przed wszelakimi wyjazdami plenerowymi!
Pewnie będą na nią zapisy, żeby oszacować ile osób będzie.
Thank you for your attention.
Pewnie będą na nią zapisy, żeby oszacować ile osób będzie.
Thank you for your attention.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Happy mam jeszcze jedno pytanie (żeby tylko jedno.. ) Zapisałam się na fotografię reklamową , a teraz zaczynam mieć wątpliwości.Czy jest taka możliwość by jeszcze zmienić kierunek? Myślałam o grafice, no ale sama nie wiem, w pewnym momencie byłam zdecydowana, ale teraz sama nie wiem. Który kierunek wydaje się być bardziej kreatywnym? Czy będąc na zaocznych na fotografii mogłabym wziąć sobie kilka przedmiotów z grafikii?
-
- Wyrocznia WSR
Teoretycznie istnieje taka możliwość gdyż przymusu zakwaterowania nie ma. O kosztach nie ja decyduję, ale sądzę, że się zmniejszą! Ale cały klimat to to mieszkanie razem. A zaoczni do Kazimierza jadą i jest to koszt tylko jednej nocy!
Istnieje taka możliwość jeśli się zdecydujesz, że chcesz zmienić. Tylko to już! Co jest bardziej twórcze to ciężko powiedzieć tu się robi zdjęcia a tu się wykonuje manualne prace. Programy komputerowe są takie same (czyli takie jakie sobie sama wybierzesz!). Jeśli zostaniesz na FOTO to możesz jako dodatkowe zajęcia wziąć w sobotę jakieś zbliżone do grafiki. Decyzja jednak należy do Ciebie. Jeśli zadecydujesz, że zmieniasz to do piątku!
Istnieje taka możliwość jeśli się zdecydujesz, że chcesz zmienić. Tylko to już! Co jest bardziej twórcze to ciężko powiedzieć tu się robi zdjęcia a tu się wykonuje manualne prace. Programy komputerowe są takie same (czyli takie jakie sobie sama wybierzesz!). Jeśli zostaniesz na FOTO to możesz jako dodatkowe zajęcia wziąć w sobotę jakieś zbliżone do grafiki. Decyzja jednak należy do Ciebie. Jeśli zadecydujesz, że zmieniasz to do piątku!
-
- Nowy(a)
Happy gdybyś mi jeszcze powiedziała jaka różnica jest w później otrzymanym tytule, tzn. po ukończeniu. Słyszałam że u zaocznych tytuł wygląda troszke inaczej. A jak to jest jeżeli chodzi o specjalizacje?? Nie bardzo mam jak się wszystkich szczegółów wywiedzieć bo mieszkam w innym mieście. Gdybym chciała jednak zmienić, to wystarczyłoby zadzwonić?
-
- Wyrocznia WSR
Tytuł zawodowy jest jeden i ten sam! Bez różnicy jaka to specjalizacja. Jedynie dostajesz potem taki dyplom wewnętrzny Projektanta Kampanii Reklamowych i tam jest zaznaczone z jakiej specjalizacji. Nic u zaocznych nie wygląda inaczej. Inna jest nazwa szkoły niż dziennej ale dokumenty wydawane są identyczne!
Tak wystarczy zadzwonić!
Tak wystarczy zadzwonić!