Zaoczne, październik - PLAN DZIAŁANIA :)

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 26 wrz (wt) 2006, 10:51:48

Slycznie to napisalas Happy :) Niezly z Ciebie PR-owiec ;) :D

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 26 wrz (wt) 2006, 10:56:03

sinar pisze:Slycznie to napisalas Happy :) Niezly z Ciebie PR-owiec ;) :D
Wiesz Si ktoś musi być tym lepszym i ktoś tym gorszym.
jak w filmach o policjantach, jest zawsze ten zły i ten dobry. :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 26 wrz (wt) 2006, 10:58:57

Zapamiętaj, że od niedawna było odwrotnie. :roll: :P Może po prostu czas, żebyśmy zamienili się rolami... :roll: :wink: I dalej grajmy w złego i dobrego policjanta! :lol:

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 26 wrz (wt) 2006, 11:02:51

Happy pisze:Zapamiętaj, że od niedawna było odwrotnie. :roll: :P Może po prostu czas, żebyśmy zamienili się rolami... :roll: :wink: I dalej grajmy w złego i dobrego policjanta! :lol:
masz rację trzeba Naszym uczniom w głowach troszkę poprzewracać. :P

Sebek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Sebek » 26 wrz (wt) 2006, 20:48:13

Happy pisze:A spotkamy się na pewno na imprezie, która już pewnie niedługo się odbędzie a poza tym na kilka godzin wpadnę do Was 8 października!
:
No to trzeba będzie się wreszcie domyć, ładnie uczesać i wypachnić:)
Czemu do 8 jeszcze tak dużo czasu zostało?

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 26 wrz (wt) 2006, 22:03:16

Hmm, zeby mnie wszyscy zrozumieli:) NIE BOJE się takiej rozmowy, po prostu chciałabym trafic na Happy, no bo wiecie.. jak trafie na jakiegoś sztywniaka? To wyjde z siebie a i tak sie zanudze:) A ktoś z Was będzie jeszcze w "komisji"?:)

Co do niezapowiedzianego testu z anglika, to bardzo prosze.. chociaż.. wole niemiecki:) No bo tu jest taki problemik - ja bym baaardzo chciała miec przepisaną ocene z anglika z drugiej uczelni - kiedy mam sie zgłosić i do kogo? na pierwszych zajeciach z języka, czy w trakcie owego egzaminu? Nie chce przegapić sprawy, bo z lekka mi zależy. Chciałabym za to bezstresowo chodzić do grupy o nieco wyższym poziomie, by mieć kontakt z językiem, ale bez groźby kolosów, bez konieczności nauki itd itp:)

ps. Nieprawda, nie jestem leniwa:) Po prostu ta szkoła jest tylko uzupełnieniem mojej wiedzy dotyczącej mojego hobby:)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 26 wrz (wt) 2006, 22:29:40

Ależ ja jestem największym sztywniakiem jakiego znam! :mrgreen: To może zapisz się do kogoś innego! :P I nie ma się co bać bo to nic strasznego. :idea: A jakby były listy imienne do kogo na rozmowę to zapisz się na listę do kogoś kogo imię zaczyna się na "D"... :roll:
A z anglikiem zgłoś się jak będzie ten test z angielskiego, żeby wykładowca wiedział dlaczego go nie pisałaś. I potem umów się z wykładowcą na przepisanie oceny i koniecznie zgłoś się ponownie podczas sesji kiedy już będziesz miała indeks i kartę egzaminacyjną wtedy dopilnuj wpisu! :idea:

Sebek przestań tak czarować te wszystkie dziewczyny i mnie przy okazji też. Bo powiem żonie! :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 26 wrz (wt) 2006, 22:42:31

Aaa i widzę, że najczęściej zaoczniaki np. tu zaglądają więc wiedzcie już, że planowany termin wielkiej, bombastycznej, integrująco-zapoznawczo-zabawowej imprezy WSR jest wstępnie planowany na 21 października! W sobotę kiedy macie zjazd, żeby ci co z daleka też mogli przyjść. Jeśli tylko żadne nieprzychylne wiatry nie staną nam na drodze to mam nadzieję, że się wtedy odbędzie przed wszelakimi wyjazdami plenerowymi! :idea:

Pewnie będą na nią zapisy, żeby oszacować ile osób będzie.

Thank you for your attention. :lol:

dann
Nowy(a)

Post autor: dann » 27 wrz (śr) 2006, 10:17:16

Co do plenerów, to jak to wygląda? są one obowiązkowe? dopłaca się coś za nie?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 27 wrz (śr) 2006, 10:30:17

Na zaocznych nie są obowiązkowe, ale warto! :idea: Trochę się dopłaca, ale ile to jak będzie wiadomo to opublikujemy! :idea:

Na dziennych jak nie można pojechać realizuje się plener w szkole i ocena jest obowiązkowa do zaliczenia semestru. Na zaocznych nie jest obowiązkowy! :idea:

dann
Nowy(a)

Post autor: dann » 27 wrz (śr) 2006, 11:23:28

Ja akurat jestem na zaocznych:) Przeczytałam, że plenery są w Kazimierzu Dln. i Zakopanem. Gdybym w którymś z tych miejsc miała się gdzie zatrzymać czyli miała zapewniony nocleg to czy zmniejszyły by mi się koszty takiego pleneru? Czy raczej musiałabym trzymać się grupy?;)

dann
Nowy(a)

Post autor: dann » 27 wrz (śr) 2006, 11:38:03

Happy mam jeszcze jedno pytanie (żeby tylko jedno.. :wink: ) Zapisałam się na fotografię reklamową , a teraz zaczynam mieć wątpliwości.Czy jest taka możliwość by jeszcze zmienić kierunek? Myślałam o grafice, no ale sama nie wiem, w pewnym momencie byłam zdecydowana, ale teraz sama nie wiem. Który kierunek wydaje się być bardziej kreatywnym? Czy będąc na zaocznych na fotografii mogłabym wziąć sobie kilka przedmiotów z grafikii?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 27 wrz (śr) 2006, 11:46:08

Teoretycznie istnieje taka możliwość gdyż przymusu zakwaterowania nie ma. O kosztach nie ja decyduję, ale sądzę, że się zmniejszą! :idea: Ale cały klimat to to mieszkanie razem. :lol: A zaoczni do Kazimierza jadą i jest to koszt tylko jednej nocy!

Istnieje taka możliwość jeśli się zdecydujesz, że chcesz zmienić. Tylko to już! Co jest bardziej twórcze to ciężko powiedzieć tu się robi zdjęcia a tu się wykonuje manualne prace. Programy komputerowe są takie same (czyli takie jakie sobie sama wybierzesz!). Jeśli zostaniesz na FOTO to możesz jako dodatkowe zajęcia wziąć w sobotę jakieś zbliżone do grafiki. Decyzja jednak należy do Ciebie. Jeśli zadecydujesz, że zmieniasz to do piątku! :idea:

dann
Nowy(a)

Post autor: dann » 27 wrz (śr) 2006, 12:03:10

Happy gdybyś mi jeszcze powiedziała jaka różnica jest w później otrzymanym tytule, tzn. po ukończeniu. Słyszałam że u zaocznych tytuł wygląda troszke inaczej. A jak to jest jeżeli chodzi o specjalizacje?? Nie bardzo mam jak się wszystkich szczegółów wywiedzieć bo mieszkam w innym mieście. Gdybym chciała jednak zmienić, to wystarczyłoby zadzwonić?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 27 wrz (śr) 2006, 12:15:55

Tytuł zawodowy jest jeden i ten sam! Bez różnicy jaka to specjalizacja. Jedynie dostajesz potem taki dyplom wewnętrzny Projektanta Kampanii Reklamowych i tam jest zaznaczone z jakiej specjalizacji. Nic u zaocznych nie wygląda inaczej. Inna jest nazwa szkoły niż dziennej ale dokumenty wydawane są identyczne! :idea:
Tak wystarczy zadzwonić! :idea:

ODPOWIEDZ