jak to jest z nauką od października?

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
mrsa
Nowy(a)

jak to jest z nauką od października?

Post autor: mrsa » 01 cze (ndz) 2008, 00:26:09

z tego co widzę, większość z Was wybrała naukę w trybie dziennym od początku września, a ja właśnie chciałabym zacząć od października. W związku z tym mam pytanie: kiedy dokładnie jest oficjalne zakończenie roku dla słuchaczy startujących od października? bo słyszałam, że jeszcze w lipcu są jakieś warsztaty przez 2 tyg, co niebardzo mnie zachwyca :P tak więc jeśli ktoś byłby w stanie naświetlić mi ten temat, byłabym bardzo wdzięczna :) pozdrawiam

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 01 cze (ndz) 2008, 11:47:32

zakończenie jest w tym samym momencie :P

i dokładnie tak jak napisałaś - w lipcu wraca sie na 2 tyg warsztatów.

we wrześniu to i tak nie jest normalny tryb szkolny jeszcze ... tylko dokładnie te same warsztaty.

pytanie brzmi: 2 tyg zajęć w ciągu dnia w lipcu, czy cały miesiąc, ale głównie porannych we wrześniu.

mrsa
Nowy(a)

Post autor: mrsa » 04 cze (śr) 2008, 23:58:37

a mi dzisiaj pani z sekretariatu powiedziała, że warsztaty lipcowe mogą się przeciągać nawet do miesiąca. tak więc pozostaje mi cudowny wrzesień i jeszcze jedno pytanie: czy pochłonie mnie piekło, jeśli nie stawię się na wszystkie wrześniowe zajęcia? :F słyszałam, że owe zajęcia obejmują techniki sprzedaży i warsztaty internetowe i szczerze mówiąc nie bardzo sobie wyobrażam, co można robić na tych drugich.

Ellie
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ellie » 05 cze (czw) 2008, 07:18:08

To nie próbuj sobie wyobrażać, po prostu się zapisz do szkoły i przyjdź. ;)

ODPOWIEDZ