jak to jest z nauką od października?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
jak to jest z nauką od października?
z tego co widzę, większość z Was wybrała naukę w trybie dziennym od początku września, a ja właśnie chciałabym zacząć od października. W związku z tym mam pytanie: kiedy dokładnie jest oficjalne zakończenie roku dla słuchaczy startujących od października? bo słyszałam, że jeszcze w lipcu są jakieś warsztaty przez 2 tyg, co niebardzo mnie zachwyca tak więc jeśli ktoś byłby w stanie naświetlić mi ten temat, byłabym bardzo wdzięczna pozdrawiam
-
- Ekspert
zakończenie jest w tym samym momencie
i dokładnie tak jak napisałaś - w lipcu wraca sie na 2 tyg warsztatów.
we wrześniu to i tak nie jest normalny tryb szkolny jeszcze ... tylko dokładnie te same warsztaty.
pytanie brzmi: 2 tyg zajęć w ciągu dnia w lipcu, czy cały miesiąc, ale głównie porannych we wrześniu.
i dokładnie tak jak napisałaś - w lipcu wraca sie na 2 tyg warsztatów.
we wrześniu to i tak nie jest normalny tryb szkolny jeszcze ... tylko dokładnie te same warsztaty.
pytanie brzmi: 2 tyg zajęć w ciągu dnia w lipcu, czy cały miesiąc, ale głównie porannych we wrześniu.
-
- Nowy(a)
a mi dzisiaj pani z sekretariatu powiedziała, że warsztaty lipcowe mogą się przeciągać nawet do miesiąca. tak więc pozostaje mi cudowny wrzesień i jeszcze jedno pytanie: czy pochłonie mnie piekło, jeśli nie stawię się na wszystkie wrześniowe zajęcia? :F słyszałam, że owe zajęcia obejmują techniki sprzedaży i warsztaty internetowe i szczerze mówiąc nie bardzo sobie wyobrażam, co można robić na tych drugich.